Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
ha naponta többször váltogatsz ide-oda, akkor elég esélyes, hogy kivágnak - viszont szerintem heti 1-2x bőven beleférhet, pláne premiummal limit nélkül
Innen kamat emelés lesz... ez elszállt... már vissza se nagyon korrigál... Ha nem emelnek kamatot csilingelni fog a fülök estére a szintkülönbség miatt.
Ezzel óvatosan, ki is tilthatnak: https://www.revolut.com/en-HU/legal/terms/ The Revolut app or Revolut Card must not be used (directly or indirectly) as follows: to trade in foreign currencies for speculative purposes (that is, to
take advantage of any expected rise or fall in the value of a currency)
or to take advantage of discrepancies in the foreign exchange market.
Csak nem bírtam, egy kis pakkot beleadtam, lehet, hogy majd nekem is kell egy kis vazelin... Nem baj, majd azzal nyugtatom magamat, hogy még mindig kisebbet bukok, ha bukok, mintha a reggel eladott pakkot tartottam volna. Így legalább a mai esést megspróroltam, az is valami.
Vajon Matolcsy besértődött Viktorkára? Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy kicsit az árfolyammal is ki akarja fejezni a tekintélyét, és a másik zsenivel, Marcikával szembeni szellemi fölényét. Gondolom már küldött nekik egy nagy adag vazelint, hogy készüljenek.
Nálam max 412-ig jöhetne le. Ott váltanám át az utolsó maradék hufit. Tegnapról maradt még kevés. A revo leállította az átváltást mert elértem a napi max darabszámot.
Nem tudom, magyar országon azért nincs napelem telepítés mert nincs hálózat -->nincs 380 -->nincs 220... hiába előbb a nagy feszültséget kell kiépíeni...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)