Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Jelen pillanatban nem igazán látok problémát. Történt valami, amire este ez volt a reakció. Kb. 430-ig nem gondolnám, hogy a jegybank túlságosan izgulna. Egyébként bármeddig tudja fizetni, értelme, hogy emelje nem sok van jelen pillanatban.
Sziasztok, Szerintetek meddig tekerhetik fel MNB -ék a napi kamatot? Meddig bìrja ezt a mostanit is fizetni? Amìg éhen nem döglünk? Vagy milyen csodafegyver lehet a kezükben még a forint védelmében?
Béke akkor lesz, ha az oroszok kivonulnak és jóideig csak a belső leszámolásokkal tudnak foglalkozni. Minden más csak tűzszünet és erőgyűjtés. Egy ilyen orosz eszkalációs lépés nem visz ehhez közelebb. Ahhoz nem volt elég durva, hogy érdemi NATO reakcióhoz vezessen. Az ukránok ellenállását sem töri meg.
Viszont azt gondolom, hogy minden ilyen esemény, még ha véletlen is volt, segíti a gyorsabb békét. Szerintem a rakétázásnak is ez az értelme, megmutatni, hogy jobb a béke.
Állítólag a törmelék csapódott oda, de ez például már nem a legjobb hír: Oroszország lefoglalhatja a külföldi cégek mintegy 300 milliárd dollár értékű vagyonátOroszország kénytelen lesz lefoglalni a barátságtalan országok vállalatainak vagyonát, ha saját külföldi vagyonát elkobozzák tőle – írta az orosz Biztonsági Tanács helyettes vezetője, Dmitrij Medvegyev a Telegram-csatornáján.„Ha az orosz vagyon ellopásáról szóló nemzeti törvényeket az ENSZ Közgyűlésének egy ismert helyről ellenséges országok által kiszipolyozott határozata alapján fogadják el, akkor nem marad más választásunk. Visszavonhatatlanul le kell foglalnunk az ilyen országok magánbefektetőinek pénzét és vagyonát, pedig nem ők felelősek a kormányukban ülő idiótákért” – jelentette ki a politikus.Rámutatott, hogy ez a pénz és egyéb értéktárgyak mintegy 300 milliárd dollárt tesznek ki, ami Medvegyev szerint elég ahhoz, hogy kárpótolják Oroszországot
Nemrég valamelyik elemző azt mondta, hogy egy bizonyos logika szerint putylernak érdekében állhat belerángatni a NATOt a háborúba, mert az natotol valo vereséget könnyebben el tudja adni otthon, mint a "sátáni, nemlétező" ukránoktol.. akik jelenleg jol állnak. Lehet igaza lesz, de meglátjuk, talán csak véletlen volt és bocsánatot kérnek. Hu de naiv vagyok...
Ilyennel nem viccelődünk, ha ez MO-ra jön, még én is összesz@rom magam, elég para így is szerintem a keleti országrészben élőknek, mert nem kicsit ment "arrébb"!
a hím igavonó állat túrós nemi szervéért kell ilyen cikkeket írni??? Ja de csak a FO$rint, mert a zlotyit nem zavarja!!! Ilyen telibeb@szott hülye országot még a világ nem látott, vasvillával kéne már ezeket a tolvaj geciket elkergetni a qrva anyjukba!!!!!!!! https://www.portfolio.hu/deviza/20221115/gyengul-a-forint-a-lengyelorszagot-ert-raketabecsapodas-hirere-578848 FO$rint 414.805 +6.515 +1.60% lengyel zlotyi 4.7106 +0.0028 +0.06% horvát kuna 7.5444 +0.0043 +0.06% román lej 4.9173 +0.0175 +0.36% bolgár leva 1.9559 +0.0008 +0.04% szerb dínár 117.300 +0.190 +0.16%
Az csak zavaró repülés, 9 ezer főt tettek oda, raszputyica idején a belarusz haderővel sem elegendő NY Ukrajna ellen, nem is beszélve arról, hogy Lukasenko inkább odaadja az összes tankját a raktárból, mint hogy élőerőt kockáztasson úgy, hogy tavaly százezrek tüntettek ellene.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)