Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
erősödik népNEMZETTHY hortobágyi csüngőhasú pengőnk 407.805
-0.485
-0.12%
így a február elejei 352,330 as legalacsonyabb ponthoz képest CSAK 55,475 FO$ EGYSÉGES esésben vagyunk, ami alig 15,74%os esés. SIKER!! Mi a siker, ha nem ez?? Ha nem lenne ekkora esés, vajon milyen lenne a mai gdp adat? Ha nem lennének az extraprofitadók, kiskerkülönadók, megemelt több 100 %os különadók, amik igencsak nagy inflációt gerjesztettek, vajon mekkora lenne a GDP adat?? * https://www.portfolio.hu/gazdasag/20221115/elkezdodott-zsugorodik-a-magyar-gazdasag-itt-az-uj-gdp-adat-578854
Én is kb. hasonló struktúrában vagyok. Az OTP-nél van Prémium pénzpiaci befjegy. Én azon parkoltatom, ami épp se EUR-ban, se másban. Ha direktben adod veszed, akkor nincs plusz illeték/tranzakciós díj, stb. Napi kamatozású. Éves viszonylatban most +5,5%-ot mutat a grafikon. Befektetési jegyek szerintem, ami ezeknek a kritériumoknak leginkább megfelelnek.
Egyébként rövid távú befektetésre mit ajánlotok ? Olyan kellene aminek a futamideje 1 év, és havonta lehet a megtakaríott pénzt rá tenni. EUR alapú előny lenne. Lehetőleg online ügyintézés. (jelenleg OTP eur deviza számla + revolut van és annak ellenére hogy ez EUR kamata 0 ) .
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)