Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Hogy lenne már igaz? Az elmúlt 10 év legsikeresebb 100án vagyunk túl (SzenesK) Aztán ott van az ekb, alulu mögött stabilan. Tarajos Petike, futsalos külügy és a kicsi nagyon jól tárgyal. Ausztriát lassan utolérjük.
"Az árstop a tojásnál 25%-kal, a burgonyánál 10%-kal csökkenti az árat és várhatóan 0,1-0,2 %-kal csökkenti az inflációt."
Én azt nem értem, hogy KÉT termék hatósági árazása a szeptemberi árhoz miként csökkentheti az inflát ilyen nagy mértékben (0.1-0.2 %). Illetve, ha ez a helyzet, akkor hogy a retekbe lehet csak 20 % az infla ilyen kajainfla esetében.
Stolz amit mondott hogyy jövőre még elszabadul azt azért nem osztom 100% ban de azt se hgoy 5 % lesz... valahol a kettő között, de ez a kis embereknek lassú öngyilkosság...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)