Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az oroszok tavaszig inkább csak ki akarják bekkelni a helyzetet (meg reménykednek az energiafegyverben), egyelőre nincsenek olyan állapotban, hogy nagyobb támadásban gondolkodjanak. Az ukránok egyelőre nem akarnak kockáztatni, továbbra is a logisztikát verik szét, de inkább nekik kell télen valamit villantani. A putyini szirénhangokat sem kell elhinni az esetleges tárgyalási szándékról, csak időt akar nyerni és próbálja alakítani az európai és USA politikai teret, egyre kevesebb sikerrel. De tudom, hogy nehéz téged meggyőzni arról, hogy a látszólag félelmetes orosz medve már leeresztett...:)
https://www.reddit.com/r/UkraineWarVideoReport/ ajanlom figyelmetekbe a fenti csatornat. Igen, ukran propaganda, de eleg oszinten bemutatja milyen allapotban van a ruszki hos sereg. Van sok dronos kivegzes, szetegett holttestek, cicas kiskutyas content, szoval ovatosan! 18+
Törölt felhasználó2022. 11. 09. 15:40
Off: Cirka 200 köbméterrel számlázott túl gázt az mvm. Telefonon július óta nem érem el őket, nemhogy most, emailre eddig még soha nem válaszoltak. Az irány jó, aki befizeti attól köszönik szépen, akik harcolnak sok sikert.
A háború kitörése óta minden héten bemondják, hogy most már békét kellene kötni...most fog még csak egymásnak feszülni a két fél. Ha befagy a sztyepp az oroszok nagyobb támadást fognak indítani. A medve ilyen. Amit egyszer elkapott azt nem ereszti. Az ukránok meg szépen fel vannak fegyverezve az USA által, szóval mehet tovább a műsor...
Jo lenne, de majd a nagyok eldontik mikor eleg. Van az a penz, amiert az ukranok is lemondanak a tovabbi harcokrol. Ha az oroszok ezt buntetlenul megtehettek, az viszont eleg rosz peldat statual.
Az elmúlt napikban azt látom, mintha megnőtt volna az igény a békére, annak ellenére, hogy elvileg még senkinek se ideális a pozíciója. Ti mit gondoltok?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)