Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ahogy mondod, idióta voltam, 410 felett nem adtam bele, de ez van. Most pihi van, szerintem is lesz ez még hamarosan 410, de most nem ez a momentum van. USA választási eredmény eléggé bekavarhat, meg ha jól látom olaj is fel. Egy kiemelkedő rossz vagy jó hír nagyot tud most dobni.
hát, nem tudom, irigylem a bátorságát annak, aki akár venni, akár eladni mer HUF-ot most így hétvége előtt. Remélem sikerül zárásig megtartóztatnom magamat, bár biztosan viszketni fog a kezem.
400 közelében már mindenki veszi az EUR-t, mivel látták, hogy lehet ennél jóval magasabb is. Aki pl. síelni megy majd télen, az inkább megveszi most az EUR-t, mert amikor megy lehet, hogy újra 430 vagy még több lesz.
Ez a kulcsszó, akarják. Csak hát ez hülyeség... A sztenderd kohéziós és strukturális alapok ilyet nem fedeznek, a rendkívüli támogatások esetében meg nem is lenne értelme.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)