Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
a rendőrséget szeritem tisztán költségvetésből fizetik. A tanárokat pedig részben EU pénzből akarják. Nyilván lehetne költségvetési pénzből is, csak hát azt valakitől el kellene venni, és hát nem könnyű. Nemzetgazdasági szempontból nyilván fontosabb, hogy Lölö állami megrendelésekből származó nyereségén vett balatonalmádi szállodáját Lölö gyerekei álllami támogatással felújítsák.
nézd meg a Porfolio összefoglalóját (linkeltem az előbb), abban benne van a lényeg, de ki is keresheted a teljes pályázati anyagban, ha nem hiszel a Portfolionak
tévedés, ld. előző link, illetve rövid kivonat, hogy ne kelljen keresgélni: https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20220810/leirta-a-kormany-brusszelnek-hogy-alulfizetettek-a-tanarok-es-370-milliardos-berfejlesztesre-kert-jovahagyast-eu-penzbol-560579
Persze, hogy nem lehet. Az oktatás működési költségeit a tagállam költségvetésből kell fizetni. A büdzsé fejlesztési részét kell csökkenteni, ami fáj a tolvajoknak.
En nem hinnem , hogy az eus penzeket el lehet kolteni a tanarok beremelesere. Itt mindenki annyira mondja. De szerintem az gejlesztesre van es ha kap ink is, kokemenyen fogjak ellenorizni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)