Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Kiváncsi leszek itt mi lesz. Szerintem tényleg lesznek akkora tollok mint a Törökök vezére, hogy aki nem engedelmeskedik annak heló, na akkor lesz 666Ft az eur :D
“ ezeken az árstoppokon keletkező veszteségeket más termékek árának emelésével kompenzálják a kereskedők? A végén ígyis úgyis a lakosságon csattan az ostor. “ De feltűnt nekik, pont ez a lényeg. Igazából csak az os.obáknak szólnak az árstopok.
Megkérdezném a büdös parasztot, hogy egyetért-e az ársapkával, ha azt mondja igen, akkor arra tennék ársapkát, amit termel vagy amit dolgozik. Aztán elgondolkozna vagy nem😀😁😂
Az előbb még te jöttél személyeskedéssel. Ő egy véleményt mondott. Akár szarkazmusként is értelmezhetnéd szermélyes támadás helyett. Nyugodj meg, igyál egy teát, örülj a Bitcoinodnak és ne sértegess másokat!
Sajnos Országunk jövője már régen elveszett. A halálozások száma évek óta magasabb a születések számánál. Érdekes hogy a CSOK meg az összes többi mézesmadzag ellenére a nők nem akarják teleszülni az Országot. :) Fideszkének nem jött be a nagy terve. :) A fiatalok egyre nagyobb számban a tanulmányaik befejezése után külföldön képzelik el a jövőjüket. Emlékezzünk "nagyjaink" megnyilvánulásaira. Gyurcsány: "El lehet menni Magyarországról, itt lehet hagyni bennünket.” Orbán: "A fiatalok továbbra is kalandozni hagyják el az országot, 1-2 hónap és hazajönnek." Azok a fiatalok akik kint beilleszkednek, megbecsülik őket, családot alapítanak, soha többé nem jönnek vissza az Országba, talán majd csak nyugdíjas korukban. Mondhat bármit ez a két b*rom. (Orbán, Gyurcsány)
Szavaztam én is, örökké szeretnék ársapkát a sörre, úgy éreztem, nem maradhatok semleges egy ilyen felmérésnél. :-) Úgy látom, nem állunk jól mi sörivók, tehát kenyeret nem lehet majd kapni olcsón, de lesz sör drágán.
Akkor végre mindenki tudja, hogy mit kell tennie fizetésnap? Kis csörgő marad a számlán, a többit váltani. Aki még ennyit sem tesz meg a saját érdekében, az meg is érdemli.
Igen, érdekesek a többi kérdésre is a válaszok, Marx csettintene elégedetten ezt látva Ennek az országnak harangoztak, sajnos olyan mértékű a sötétség hogy az már felfoghatatlan, tényleg ez kell az embereknek, amit Orbán kínál Biztos vagyok benne, ha most lenne választás, 80%-al nyerne
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)