Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Mi kis devizapiac vagyunk a Ft-al. Csak most azért került negatív spirálba a Forint mert nincs jogállam és oroszbaráti kormány látszik ki. Ha nem a Fidesz lenne és tényleg bárki lenne aki visszaállitja a jogállamot és az EU mellett kiállna máris 100 ft os mozgás is lehetne a Ft ban. Lsd a sokat szidott Gyurcsány rendszer 150 ig lökték a dollárt és 250 euró. Az infláció is fele lenne
A szentiment a forint mellett van. Mindenki forintellenes lett, még marinénik is. Ismerek egy nyugdíjast, aki pánikolva váltotta át a forintját euróra. 434 Ft-on sikerült neki...
Erről régóta folyik diskurzus, közben meg a történelem azt mutatja, hogy egy körforgásban van a két deviza. Hol az egyik erősebb, hol a másik, mint egy páternoszter, csak régen az euró helyett a márka volt a párja. Hogy miért történik ez, azt nem tudom.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)