Szerintem van elég, csak még nem engedik a repülőhöz...:D Majd csak azután, ha elhangzik a gazdánk szájából a klasszikus sláger: "Szálljunk fel én is akarom..."
ha teljesedésben megy a biznisz, annak kellene majd legyen egy komoly felhajtó ereje az árfolyamban. Arra érdemes készülni már most, nem mintha máshol most nem lennénk elkényeztetve :D Csak bírja az ember tőkével :DD
Mintha az rémlene, hogy 343-nál volt a legmagasabb vétele. Amit lehet, azt még begyűjtik 327-ig, sőt lehet, hogy még egy minipánikkal is bepróbálkoznak. Majd miután kijött a kötelező vételi és nem igazán sikerül a megálmodott mennyiséget begyűjteni lassan kigurul a kifutópályára a gépünk...
Szerintem az Alkusz 350 felett nem vette.. Bocsánat hogy ezt írom, de úgy érzékelem, hogy nem igazán látod át, hogy miért is van "még" itt az árfolyam, és mi is várható, mert akkor nem ezt írnád..! Közben 30K ismét kivéve 327-ig!
Tiltakozom! Én voltam a fekete bárány, aki 200-felé várta, sőt a napokban is felvázoltam a sötét fellegeket, ha pár héten belül nem történik valami... de ez sem jelentett semmit :)
Több mint egy éve már 400 fölé várja mindenki, de jól elvan itt, ezen a szinten sajnos, pedig az alkusz vette 375ért is tavaly, ha jól emlékszem. Az sem jelentett semmit
Én is úgy gondolom hogy valahol 450-600 között lenne a helye... Nem véletlenül veszi az Alkusz a mostani szinteken! Talán már nem is kell sokat várni arra a robbanásra...! Pénteken amúgy kb. 100k begyűjtöttek 327-ig...
CIGPANNONIA kitartók