Tegnap 315-ig adták le közel 20k-val, tehát nem kaptál belőle, most már adhatnád is 327-en. Gondolom jön az utolsó engedély is végre, aztán mehet az ajánlat!
Egyértelműen jó jel! Az pedig még jobb, hogy teszik a dolgukat, a lenyilatkozások alapján. Közben azt se felejtsük el, hogy az Opus mocorog, és végre nem lefelé. Mivel már a béka segge alá esett, ezért a cég is leírta veszteségként az elmúlt időszakban. Ha emelkedni tud, az egyértelműen pozitív anyagilag is a cig-re nézve!
újraindult a nemélet, érdekes fejlemény, olyan főnix effektus. Bef. szempontból is nagyon jó jel és komoly üzenete van, hogy új alapokra helyezik a bizti működését.
30K ma is bedobáltak, aktív az eladónk (inkább türelmetlen), az ingyen pénz meg úgy látszik keveseknek kell! Snassz lehajolni 3 -3.5%-ért?! Ilyen világot élünk:-)
Az engedély ahogy megvan, utána 30 napon keresztül. Most 315-ig 35K vevő a könyvben, várják a madaraktól a leeső morzsákat:-) Ami érdekes, hogy tegnap egy pillanatra volt 324-en is vevő...most meg fullra pakolva az eladói forintonként 2000 darabbal!
Kizárt dolog, hogy 300 legyen, hiszen küszöbön az ajánlat! Ha mégis, akkor itt az alkalom betolni kocsit, házat, anyóst...9% fix hozam pár hét alatt! Ezért sem értem ki az aki adogatja 317-315 között ekkora mennyiségben, onnan is 3% a tiszta nyereség, már ha beleadja az ajánlatba, de szerintem tartani kell.
A mai a normális kereskedés, eddig is ezt kellett volna látnunk, de tegnap még 310-309-en is álldogát bent eladó, ez számomra teljesen érthetetlen volt...vettem is belőle! Borítékolható volt, hogy a napokban jön az engedélyről infó! Hamarosan megjön az utolsó is amire várunk...
CIGPANNONIA kitartók