Még mindig nem erről szól most a történet:-) Tök mindegy hogy jó lesz vagy rossz (szerintem pozitív) a jelentés, az ajánlathoz kéne a zöld lámpának végre megérkezni! A nagy eladó 320-on amúgy is blokkolni fogja az esetleges pozitív reakciókat...
Háát..., a holnapi Q2-től sem várhatunk nagy áttörést. No persze a szokásos reggeli felhúzás lesz, a jelentést lekereskedővel. :) (Szinte mindig eljátsza ezt.)
Egyre lejjebb csúsznak az eladók, ahogy telik az idő....nem igazán értem, hogy napi szinten 5-10k eladó mindig előkeveredik, kicsit olyan "szorítsuk le az árfolyamot még jobban"! Nekem más racionális dolog nem ugrik be a látottak alapján...
Háát... legyünk őszinték a controllingosok azért látják már a sarokszámokat és kellene már 'pusmogniuk' a haveroknak, ha jó számok vannak. Persze valószínű, hogy megkérték őket, hogy legyenek már kozmetikusok egy kicsit, majd Q3-ban előjöhet :)
Bocs, hogy utólag hozzászólok, de a Random Netboon jó, csak fapados cucc, a Randi ezerszer jobb, ha komolyabban akarsz kereskedni, és nem csak havonta ránézni, akkor azt használd.
CIGPANNONIA kitartók