Minden napra egy új reklám, minden napra egy új átvert befektető. Erőlködő felduma az árfolyamot meg tömésre használják. https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2024/10/befektetes-kispapirok-autowallis-masterplast
Tavaly a Q1 egyszeri hatásoknak köszönhetöen volt nagyon erös. Ami értékromboló, azok az elmúlt idöszak akvizíciói. Nelson, ShareNow. Azokért a döntéshozóknak felelni kell. Nem szabad hagyni elsikkadni.
Mar most hatekonysagnovelo intezkedeseket kene kezdeni, mert latszik, hogy kb 1 evvel ezelott valami elromlott, es nem a jo iranyba tendal tovabbra sem...
Amikor 150 felett kiszálltam a fél pakkommal, akkor le lettem hülyézve. Hónapok óta látszódott, hogy Ormosyéknak csak a pofájuk nagy. Semmit nem léptek a csorgás ellen. Az összes papír, ami csorgásban kapta a mai pofont, az csúnyán fog kinézni. 136Ft volt a tippem, lassan meg is vagyunk.
Ez most nem a kicsik játéka. Akadt egy komoly, nagy vásárló. Biztos nem holnap tervez kitárazni, de nem örökre fektet be. Sokak eddig csak álmodtak erről a szintről. Hülyeség bármi módon egymást befolyásolni. Mindenki el tudja dönteni mi jó neki.
Túlzàs, néha írok ide. Mi az hogy mindenütt? Leírom a vélemenyem és kész. Írtam róla pozítívat és negatívat. Abban mi a rossz hogy azt írom akinek van tartsa? Vagy te is ide jössz trollokdni?
Az egész elmúlt 3 év kereskedése megérne egy kiadós vizsgálatot, 117 nél beültetés majd lenyomás. Aki beragadt most ki tud szállni, 150 nél sokakat ragasztottak.
Most akkor a jól értesültek a mai hír előtt +15% ba húzták a cég papírjait, és adják majd? Kicsit sem gyanús ez senkinek????? Ez nem.bennfentes.kereskedés?
Annyira ne legyél büszke rá! Csak pénteken 49 mínuszt gyűjtött be a topik alapító mester: feel - a trollok királya! Csütörtökön lehet többet is. Ha tudtam volna, hogy ki ő, eszembe nem jutott volna egy sort sem oda írni. Hogyan engedheti meg a Portfolió, illetve a főmoderátor, hogy ilyen ember topikot alapítson, működtessen?
Köszönöm mindenkinek a megnyilvánulását esetem kapcsán. Minden - a másik topikban történt - hozzászólásom megtekinthető, amit természetesen vállalok. Nem vagyok troll. Ha valami újabb véleményem lesz a részvénnyel kapcsolatban azt itt meg fogom írni, mert látom, hogy ez az a hely ahol valóban véeményt lehet cserélni. Szomorú, hogy az a másik topik létezik.
Autowallis SZAKADÉK!