Szia
ezt probaljak rolam beallitani, hogy nekem biztos mindig igazam van ill. hogy en ezt allitom magamrol....
a valosag az hogy aki csak rovid ideje is olvassa a hsz-aim az tudja, hogy mi a velemenyem a talalati aranyrol ill. hogy nekem a legtobb strategiamnak ez az arany 50% alatt van, de van olyan is ahol 40% alatt....
ebbol ugye ertelmesebb embereknek az kovetkezne hogy az esetek tobbsegeben nincs igazam, es en ezt tudom!!!
es megtanultam vele kereskedni...
;)
talan ezert is irom hogy a
tevedes jogat fenn tartom
egyebkent szerencsere divat lett a portfolio-n idezgetni ezt...
;)
a legtobb hsz pedig elozmenyek ismerete nelkul keszul...
talan ez nem csak ram igaz, talan rad is....
persze lehet hogy rad nem....
;)
inkabb nezegesd a NZD-t meg a vegen meglatod benne a lehetoseget...(csak 1 otlet)
sok sikert!
ezt probaljak rolam beallitani, hogy nekem biztos mindig igazam van ill. hogy en ezt allitom magamrol....
a valosag az hogy aki csak rovid ideje is olvassa a hsz-aim az tudja, hogy mi a velemenyem a talalati aranyrol ill. hogy nekem a legtobb strategiamnak ez az arany 50% alatt van, de van olyan is ahol 40% alatt....
ebbol ugye ertelmesebb embereknek az kovetkezne hogy az esetek tobbsegeben nincs igazam, es en ezt tudom!!!
es megtanultam vele kereskedni...
;)
talan ezert is irom hogy a
tevedes jogat fenn tartom
egyebkent szerencsere divat lett a portfolio-n idezgetni ezt...
;)
a legtobb hsz pedig elozmenyek ismerete nelkul keszul...
talan ez nem csak ram igaz, talan rad is....
persze lehet hogy rad nem....
;)
inkabb nezegesd a NZD-t meg a vegen meglatod benne a lehetoseget...(csak 1 otlet)
sok sikert!
Arany-Ezüst