Az arany most már vagy egyenlőre még nincs gödörben. Ehhez képest ütik az ezüstöt rendesen bestagnált - különösen, ha azt tekintjük, milyen szép felbeszélő elemzés volt itt múlt héten a pf-en. (Ne add el a családi ezüstöt c.:-)
Egyelőre szépen felpattant. Én longra fogadtam, long a léptem. Tegnap néztem Gaorg Spötle interjút a yutube-on, érdekes volt. Ha otthon leszek, belinkelem. Lényeg, hogy Putyin az Irániakon keresztül a piacra viszi a rubelt. A dollár be fog szakadni, az pedig tudjuk, hogy inverz az aranyra nêzve.
Azert a covid alj meg odebb van sokkal A recessziós félelem meg a földbe dongoli Bar a napelemes hype meg nem vitte az egbe Szoval nem tudom mi irányítja igazán az ezüstöt a szegények aranyat vagy legyen bármi is a neve
https://invst.ly/yhhhu Arany naposon halálkeresztet kapott. Korábbi halálkeresztnél bekövetkezett esés mértékéből számolva 1650-re mutat. 1678-nál van korábbi erős támasz és fibo szint. oda várom. Majd a korábbi emelkedésből számolva 1900 körülig mehetne. Számításaim szerint 1-2 héten belül elérheti a mélypontot, majd onnét az emelkedés augusztus eleje, közepe felé érheti el a csúcsot.
17,5-18,5 között talán megall majd. De szeribtem odáig le fog menni és az arany is megy lejjebb még 1680 és 1720 közé Ha ott sem állnak meg akkor már tényleg 1:1 alatt lesz az eur dollar
Biztos van mas ut a piacra dobni. Masik logóval ahogy azt csinaljak itthon is a piacon Az inflacio miatt kellene vegre megindulni a nemesfemeknek, nem egy ipyen lepes miatt, szerintem.
Nek tudom Vegulis nem szurt a multjori ala Visszatesztelt es most mehetne? Bárcsak De kozben meg reg kiestunk a regi sávból ketszer is. Szoval nemtudom.
En csak figyelem de most nincs belőle A dollárerő miatt aztem kiszamithatatlan meg ha a logika azt is indokolna hogy irany a csillagos ég valahogy a nemesfemek nem indulnak meg a 10szazalekos inflaciora sem azert mert beigertek fel százalék kamatemelest. Érthetetlen De kozven a kriptopiacot is xarravertek Ahhoz kepest meg jol tartjak magukat Tanacstalan vagyok az ugyben
Dehat igazabol hogy hasonlothatjuk a kriptokat az aranyhoz es ezuthoz? Eleg szuk a felhasznalhatosaguk meg mindig ehhez kepest 50000 szeresere emelkedett. Ezt az arany ezust tobb ezer ev alatt nem tudta elerni. Ez igy valahogy nem kerek szerintem.
Ezust eseteben is? Nem tudom, viszont mikor a reszvenyeknel tiltottak be atgol azok meg tudtak esni. Nem is kicsit, mintha panikeladasokat hozott volna a tiltas akkoraban. De nem tudom. Minden esetre nagyon furcsa viselkedes. Ilyen inflacio kozepette... Nem logikus, nyilvan epp ezert tortenik ez. Sajnos. De persze egy kripto penz sokkal ertekesebb manapsag es ez igy is van rendjen...
Arany-Ezüst