Ha statikusan nézzük, RR 27500/2500. Persze, ha rossz irányba mennek a dolgok, akkor át kell alakítani. Ezzel együtt az elméleti veszteséglehetőség nem jelentéktelen. Az én szimulációm szerint 2 hét múlva 1063$ termelődik akkor, ha nem változik a volatilitás és az ár. A BEP 88 és 93 szinten lesz.
Eléggé kockázatos mutatvány szerintem. Legyen sikered!
egy IC-vel próbálom. CLX4 +P80 -P83 -C98 +C101
36 nap van benne, de kedvező esetben 2 hét alatt megtermeli a prémium 60%-át és akkor zárom. ez marginra vetítve 20%. kedvezőtlen esetbe, eltolom az IC-t.
;)
Én is 90 alatt akartam az usoil-t , de elhamarkodtam .... megfizettem az árát... azaz holnap fogom , meg remélem sp-nek is mivel beleadtam meg sem áll 3000-ig,...
Meglátásom szerint az olaj vesszőfutása végéhez közeledik. Készülődök longra. Vételi szintem 3-5%-kal a jelenlegi alatt van.
Törölt felhasználó2014. 09. 10. 19:26
Komolyan mondom hogy nem hiszem el .... az olaj longokat nem vette meg a jegyző, mert nem volt, persze csak ebben nem......
Eladtam a dax longokat viszonylag elviselhető mínuszban ......pffff
Vettem 17h-kor az fx -es számlán sp shortot természetesen kitört a sz@r Apple miatt, kezdek nagyon pipa lenni, lehet megint pihennem kell mondjuk a stopom 2015-ön van, ha azt eléri akkor tuti rám vannak állítva a gépek, akármit nyitok mostanában stopolódom, vagy ha a szutyok beten vagyok kiáll a jegyző és nem tudok kereskedni..... hihetetlen bocs az offért
"nagyon nem ismersz... a sértődés tőlem igen messze áll. :) "
messzebb, mint a kötekedés? :))
"erre te vélt erkölcsi fölényed magasából vicceskedve "ránk szólsz." "
nem szóltam rá senkire, kérdeztem.
ha ez ennyire megdöbbentett egy nyilvános fórumon, javaslom, a következő delikvenst hívd fel telefonon, vagy menjetek el kettesben valami kihalt helyre. :)
"Ha már beleszólsz, miért nem Robert Prechterrel kapcsolatban szóltál bele? "
Azért, mert nem Robert Prechterrel kapcsolatban volt kedvem beleszólni. Majd ha Robert Prechterrel kapcsolatban lesz kedvem beleszólni, akkor vele kapcsolatban szólok bele.
Hadd válasszam már meg én, mivel kapcsolatban szólok bele, jó?:)
"azt tudom, hogy te szeretsz kereskedni... kár, hogy nem tudsz! :D "
nagyon nem ismersz... a sértődés tőlem igen messze áll. :)
de igenis, beleugattál, még ha ez nyilvános fórum is... pomádéval éppen egy bizonyos téma kapcsán "szkandereztünk", erre te vélt erkölcsi fölényed magasából vicceskedve "ránk szólsz."
Miért ne férhetne bele ebbe a topikba Robert Prechter tevékenységének kitárgyalása? Te döntöd el? Ha már beleszólsz, miért nem Robert Prechterrel kapcsolatban szóltál bele?
Ezt elbasztad. Sokkal egyszerűbb volna beismerned, mint megint csak szájkarate formájában keresned a kibúvókat.
"...próbáld ki azért valamikor, nem olyan rossz dolog ám kereskedni néha."
:DDD azt tudom, hogy te szeretsz kereskedni... kár, hogy nem tudsz! :D
1, nem szoktam "beleugatni" semmibe, másfelől ez nem mások párbeszéde, nem tudom feltűnt e. :D
ez egy nyilvános fórum, ha "mások párbeszédét" keresed, menj privátban csetelni.
nyilvános fórumon bizony az, és akkor szól hozzá, aki, amikor, és amit akar. :)
2, egyszerű kérdés volt, nem gondoltam, hogy így megsértődsz a lehetőség felvetésétől is. :DDD
próbáld ki azért valamikor, nem olyan rossz dolog ám kereskedni néha :D
a szájkaratézós kérdést változatlanul nem értem.
de nyilván velem lehet a gond, nem te vagy épp megint kötekedős kedvedben. :D
Arany-Ezüst