nem tulajdonnév, hanem jelzős szerkezet, de ne zavarjon... csak mivel a pf-en nem lehet két külön szóval regelni kivéve ha teszel közé alsóvonást, így maradt az.
a gyuszi lehetett volna nagy G-vel ez igaz, de szándékosan maradt kicsi... kérem tiszteletben tartani!! :)
azt elcseszted, mert tulajdonnév, ami a magyarban nagy betűvel írandó. :P
tehát ő választhatja meg, hogy betűhíven írja, vagy a helyesírásnak megfelelően, de le nem cseszheted érte, ha utóbbit választja, mert akkor azzal tulképp szabályszegésre buzdítod. :DDD
engem sem Gyuszinak hívnak, hanem taxisgyuszinak! Engem is nagyon bánt, ha simán legyuszizol, legyél szíves add meg a tiszteletet "taxisgyuszi"-nak!
Have a nice day öööööö... ööö...Kis.. na mindegy:)
Törölt felhasználó2014. 09. 19. 13:13
Szeptember es Oktober nem a legerosebb honapnak szokott szamitani statisztikailag, legalabbis nem a long oldalon a reszveny indexekben.....
Persze ez nem jelenti azt, hogy nem mehetunk 5-10% fel ev vegeig,de azert en ovatos lennek a kovetkezo 2-8 hetben....
;)
legyel olyan kedves ha pomperj-nek irsz vagy ra hivatkozol, akkor legszi ird hogy pomperj....
nem tetszik nekem ez a pomade, nagyra ertekelnem, mert ez 1 kicsit engem zavar....
azzal nincs bajom, hogy engem ill a forum nevemmel hogyan jatszol, steve-zel vagy neha ennel is kicsit erosebb kifejezest hasznalsz, azzal sincs bajom amikor humoros kepeket, videokat teszel fel, vagy gunyolodsz a hozzaszolasaimon.....
de ez a pomade engem nagyon zavar, szoval legyszi ne hasznald!
lehet ez 1 deal a szamodra, en meg nem irok a te butasagaidra....
ha viszont esetleg erre nem lennel kepes onnantol fogva talan "Taxisparasztnak" foglak szolitani......
Arany-Ezüst