Nem, ami miatt épp az előbb irtál a molly kapcsán. A DT-nél kiverte a biztosítékot, hogy a kormány túl mohó lett, és különadók tömegével durván megcsapolta a profitot. És mint anyacégnek, többségi tulajdonosnak számtalan lehetősége van, hogy a leanycégből nem osztalék formájában jusson pénzhez.
1820-as vételeim teljesültek, felfelé tettem meg a tétem (technikai alapon spekulálok) - naposon alulvettség alakult ki - árfolyamot ezen szint körül támasztja a csatorna és bollinger alja + MA100
A MOL-nál már van érdekellentét hiszen az állam túladóztatja és kényszeríti h stadiont építsen és minden mást ami semmi részvényesi értéket nem teremt. A Richternél pedig a gond h nem veszik a saját részvényeket.
Következő év elejéig csurogni szokott lefelé, az osztalékjavaslatig. A rutinosak sose nézték az árfolyamot, se 400-nál, se 2000-nél, csak ülnek rajta. Elnézést a napizóktól.
Igen folytatódik. Nincs már érdekellentét, nekem is a DT-nek is az a közös érdekünk, hogy minél nyereségesebb legyen a cég és egyre magasabb legyen a részvényesi javadalmazás.
-Private Banking friss:-Magyar Telekom.-A korrekció folytatódott a héten is, az emelkedő trendvonalat is letörte. Az 1812-es szint az utolsó esély arra, hogy long trendbe visszatérjen a görbe. Innen gyorsan vissza kell pattannia. Egyéb esetben további 100-125Ft-os korrekció jöhet. Ellenállások: 2000; 2062; 2125. Támaszok: 1812; 1750; 1625; 1563; 1500.
adalék ehhez, hogy korábban a DT nem engedte, hogy osztalék kifizetés legyen, majd csak minél alacsonyabb oszti kifizetéshez járult hozzá. Most meg engedi, hogy az eredmény akár 100%-t is ki lehessen osztani részvényesi javadalmazásként.
Mtelekom