Én a hét elején szálltam be 1710-en. Akkor jó döntésnek tűnt egy darabig... Aztán elindult lefelé 1698-on kiszálltam. Ma 1770-en visszavettem,majd 1798-on eladtam. Igaz,a hét elejei bukó visszajött.de van egy jó nagy tanulsága. Ha a fundás alap erős,a trend hosszabb távon is oké-nem érdemes ki-be ugrálni!! Bármit is mutatnak aktuálisan az indikátorok. Ha tartom a hét elején felvett pozit most nem 100 K plusszom lenne,hanem kb.egy fél misi! :) A másik tanulság,hogy 2 év alatt kb. a dupláját kerestem az Erstének mint magamnak... :( Lesz mit átgondolni a hétvégén! :) Azért még az osztalék előtt vlószínüleg érdemes lesz beszállni-ha érdemben is visszamegy az árfolyam. Remélem 1700 alatt lesz még rá lehetőségünk! Ne bánkódj! A pénz már csak ilyen: jön is-megy is! :) Légyeg,hogy az egyenleg pozitív legyen!! :) Sok sikert a továbbiakban! u.i. Aki a héten bedobta a 65K pakkot,piacin 1680-as átlaggal, most már közel 8 milla után sóvároghat.
"Tegnap 1770-en eladtam, gondoltam ma visszaveszem. Erre nem emelkedett?" --- Akkor az újaknak újra: nix ugrbugri! Egyszer megveszed és kivezetésig tartod. Előre is szép hétvégét Mindenkinek! :)
Öröm nézni.... Ebből -100 után is már 1700+ lesz aszti osztáskor :) De most már csak ezért se adom el 1700nál majd oszti után... ugyse kell a pénz semmire jelenleg. Minden +100ft 1.7 milla plussz
Hát abban talán egyetértek, h lesz valamilyen korrekció, mert túlfűtöttnek tűnik most a papír, de még affelől is van kétségem, hogy 1500-ig visszanéz az árfolyam, nemhogy 1100-ig... szerintem kár erőlködni, itt a TA nem ad támpontot a jövőbeli árfolyamokhoz... Idén kb 50Mrd forintnyi rv-t kell begyűjtenie valakinek az év hátralevő részében 2026-ra a 2025-ös eredmények alapján megvásárolandó srv-hez... ez vételi erő lesz
Mtelekom