Én nem tudok szerelmes lenni egy részvénybe sem. Ezen pénzt lehet keresni, és ha az általad írt sémával lehet pénzt keresni, nincs abban semmi kivetnivaló.
én hatalmas szakember vagyok, de (nem) de csak ebben a topikban sokadik osztalékot nézem végig és valaki mindig sőt az összes emelkedésnél megjelenik hatalmas kitörést lát, utána pedig minden évben a megfeleltetési napon dobja mindenki a részvényt realizál és elteszi az osztalékot, utána amikor megáll az árfolyam visszaveszi, nem fog ez sehova sem emelkedni
MOL daytrade Az utolso 3 nap egy szuk savban oldalazas volt a 3096-3128 kozott. ELotte [pedig egy intenziv rally. Akkor nem nagyon kerdeses, hogy a rally egy submicro fokozatos (3) hullam, a 3 napos oldalazas pedig egy kis wave(4) hullam. Ez eleg jol bele illik a megelozo 240min chart wave(iii) hullam belso szerkezetbe is. A kovetkezo heten a lenyegi mozgas egy ujabb kitores felfele.
Örök mondás, hogy a meccs a sípszóig tart. A lefújások pillanatában, szelvényvágáskor, a következő eredmények voltak az utóbbi években: 2021: 2530 2022: 3044 2023: 3190 2024: 3090 2025: ? A 3104-es real van most, és ez nem lóg ki a sorból.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.