OTP-nél az észérvek elfogytak, olvasom miért ne lehetne 40 50 ezer, miért ne, legyen 100 ezer. Aki most vesz az kap egy kemény 3,5 %-os osztalékhozamot. A magyar Tesla. Csak irigykedni tudok, hogy nem vettem pár éve 11 ezer forinton. A MOL kevesebbet ér mint 5-6 éve, az OTP lassan háromszorosa, a Telekom dettó, a Nyomda dettó a Richter csak duplázott. Ezek fizetnek 3-5 százalékos hozamokat ez meg 8-10 százalékosat. Hm, lent tarják-e, lenyomják-e? Mint a forró krumplit kerülik.
Igen, annak a valószínűsége jelentősen csökkent, hogy 3120 legyen vágáskor, de azért az elmúlt évek tapasztalataira visszagondolva még mindig nem zárnám ki! Rutinos sportfogadóként is sok csodát láttam már, ahol a valószínűségek alapján egészen másnak kellett volna történnie. Mindenesetre csak azért nem szurkolok az emelkedés ellen, hogy aztán itt henceghessek vele, hogy igazam lett. Tudom néhányan milyen sok pénzzel vannak benne, ami már komoly dolog, nem játék. Azért a nyáron szeretnék 27xx-ért venni, meglátjuk. Addig is sok nyerőt nektek.
Mondjuk a műszaki felkészültség csak egy dolog, kérdés, hogy milyen áron sikerülne leboltolni másokkal, akiknek eddig nem nyaltuk. Az is jócskán benne van a költségnövekedésben. Bár mi egyszerű halandók sosem fogjuk megtudni, hogy mennyire járunk jól/rosszul az orosz beszerzésekkel. Háttéralkuk, csalás, lopás, hazudás, stb.
Hát elég vicces is lenne, ha a nagyfőncsi azt szajkózná feszt az országnak, hogy nemzeti érdek putykó s*ggét nyalni, a MOL meg közben beszólna, hogy ja, holnap már jöhetne máshonnan is az olaj. Egyből kiderülne, hogy élvezetből történik... ;)
Természetesen, a tippjáték nem lett lezárva. Azért azt gondolom Te is belátod, hogy jelentősen csökkent annak a valószínűsége, hogy nem lesz magasabb az árfolyam addig.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.