Igazat adok neked mert 04.17-e óta esünk a mol meg akkor kezdett emelkedni(04.22) Emiatt is írtam hogy onnan várok nagyobb zsozsot szerdától . Hidd el veszegetem: 6k-t vettem 695-706 között spekára meg van még 30k db bef.pakkom 550-es átlaggal . U.i.: fingom nincs hogy lesz-e oszti 2026 ban! Kb.11 hónap alatt még soxor mehet le+fel;)
Többen kivették mert itt nem volt! Átrakták molba! Ismerek olyan embert!! Utána teszi ide vissza! Honnan tudod , hogy jövőre nem lesz itt osztalék? Ilyenkor kell gyűjtögetni nem márciusba!
HOZAM! Ricsinek 5% se lesz emiatt se várok 06.05-en ide áramló nagy pénzt. Ahogy otibol se jött ide nagy zsozso 05.23-án ahol 4% se volt az osztihozam. Ezért írtam a molt és 06.03-at;)
A közgyűlés utáni cirkuszban beesett 650-ig. - Kihevertük. Ezt követően sokan meglátták az ideális beszállót, ami felhúzta 770-ig. Most viszont az itt beállított STOP-ok jelentik az elkövetkezőkben a vergődést. Ennek vagyunk a tanúi.
Nekem az jön le hogy erre vártak. Egyéb ingatlant már vehettek volna. Az indotek és más cégek érdekes módon találtak lehetőségeket. Az akarattyai konferenciaközponttal a héten elstartolt a kiárúsítás. Viszont kezd olyan érzésem lenni hogy Tiborcz és Mészáros csak papíron távoztak innen!
Ez igaz. Van egy pont, amin túl már nem éri meg üresjáratban tartani a pénzt, mert egyszerűen nem tud olyan mértékű diszkonton vásárolni, ami behozná ezt az üresjáratot, ezért kevésbé jó vétellel is jobban járna. Remélhetőleg sejti hol van ez a pont. A jelenlegi ingatlanállomány is szépen termel, és folyamatosan növekszik a befektethető összeg. Minél többet tud befektetni, annál nagyobb eredménynövekedés várható.
Majd ha vesznek valamit, kommunikálják. Szerinted ez olyan, hogy ki kéne állni, hogy "már nagyon nézzük, már közel van"? A részvényesi értékteremtés pedig nem az üres üzenetek és a hype, hanem az EPS. Beszélhetsz a cég, a részvény ellen, leadhatod pár száz darabokkal. Ennek ellenére engem nem tudsz meggyőzni arról, hogy 700-on drága egy cég, ami 5 év alatt megtermeli magát még akkor is, ha semmit, de semmit, de semmit nem csinál a következő 5 évben és semmibe nem fektet be. Mert az 5-ös P/E az erre vonatkozik. 200-as EPS-nél ugyanez 3,5 ;)
Appeninn Holding Nyrt.