Robog a kampány!9 nap ikszelés!A tollat már mindenki készitse elő,akinek kell a szemüveget is,ne az legyen otthon felejtitek,azt nem azt húzzátok be akit kéne!!!Utána meg itt sirtok!Azért ez az uniós szar is kemény volt,hogy 120-al menjünk az autópályán,ne 130-al,akkor kevesebbet fogyaszt a kocsi,meg 4-5 ilyen jó tippet adott!Ami felesleges ki kell rakni,nem kell vinni,ne legyen akkora súly,stb!Amúgy aki berak 3 zsák cementet,mikor nem is kell,és úgy autózik,az szóljon azért nekem!Fasza!Szerintem itt legörbül a szája a 90%-nak a következő 2-3 évbe,mert kikevertek egy akkora szart,hogy a 2008 az csak egy kis light-os válságocska volt ehhez képest,ami most lesz!Lehet juliusra az lesz a megoldás,hogy autópályán is 65 már,akkor eszik a legkevesebbet a kocsi!A másik ez a telekocsi!Akkor az nem súly ha 5 ember megy egy helyett?Vagy összeadják az üzemanyagot?De a szomszéd józsi bácsi nálam már csak 35kg,töle 1/3 pénzt kérjek mint a 110kg-os Feritől majd?És arról hogy adózok?Hogy nem adok számlát nekik,de ők fizetnek nekem!Vagy most nem számit majd?Lesznek itt érdekes sztorik!Súlyadókra már csak 10 nap van befizetni!Nem mondom én hányszázezeret fizetek!Adó meg 40 nap múlva kell becsengetni,lehet rá gyúrni már!Kellemes Húsvéti ünnepeket mindenkinek!Nálam sül a ponty,meg a törpeharcsák is már,de most el kell vigyem a fiamat hekket enni,mert ő most azt akar!!👍
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.