Nem lesz osztalék! A nagyobb probléma az,hogy amennyiben megint alaptőkét emelnek,akkor az egy részvényre jutó eredmény még kevesebb lesz! A Veres súlya majd tovább növekszik.Szánalmas kezd lenni ez a papír.Mindent elkövetnek,hogy az egy részvényre jutó eredmény csökkenjen!Valóban eredetileg 2027 volt az első osztalék fizetés időpontja,de A TERVEK IS 2028-IG SZÓLTAK. Ma viszont már 2030-as tervekről beszélnek. Nem akarnak ezek osztalékot fizetni! Növekedni akarnak,ami az eddigiek alapján eredmény romlással jár.
ugy ez más -értelmezés-de jo, tök mindeggy-mert már ugysem tud értelmezni a gyerekek 80% a és a felnőttek 20% a-ja és az oltások miatt-2030 ra minden ujszülött autista lesz-mondom mind-tehát-2070 re akkor demens autista-társadalom lesz.?ja de már nem lesz 2070 sem.
Jobb nemzetközi hangulat támogatná az emelkedést!Sok emberrel beszéltem,sokan be vannak szarva,és menekülőre fogták mindenhonnan!174-179 közt veszegették a napokban,többet nem akarnak adni érte most,amíg lesznek 180 alatt eladók,addig itt maradunk!Viszont vételre ajánlott a papír,ez a jó hír!Sok nyerőt annak aki itt van még!Nekem csak 50.000 db körül van most,így állok itt jelenleg!Amíg nem látom az alagút végét,én sem növelek addig!De figyelek azért itt is!Kenyivel mi van??Eladta??!Nem tetszett neki,hogy jelentésre nem húzták meg?Pár hete nagyon benne volt itt a buliban pedig!
AutoWallis Nyrt+topic