NDX daytrade Kitort a tegnapi csucs, 25276 fole, mar 200 ponttal. https://imgur.com/a/SiAuX0k . DOW is kitort a tegnapi (4 f iv) submicro hullam csucsa fole. Az SPY is kozel van a 6841 tegnapi csucshoz, de meg nem torte at. . Tehat eros a gyanu, hogy az ED alakzat most is mukodik, es most az (a of v) subhullamban van a piac, kozeledik az (a) csucshoz.
AKi itt olvasgatott egy honapja, es csak veletlenszeruen vett par naponta valamelyik neki tetszo reszvenybol, es tartotta idaig, az legalabb +10% hozamot csinalhatott egy honap alatt, egy ilyen portfoliobol. Szerencsere itt egy nagyon eros csapat alakult ki, es nagy orommel gratulalok is, es koszom is minden kolleganak. . Konkretan, a daytrade mufajban nekem pl. soha nem sikerult "net" ennyit osszehozni egy honap alatt, 98.7% gain/loss hanyados mellett.
Latom a szemem elott, ahogyan Viktor veszi elo a zakozsebbol (feher poloban) a penzt, mint egy rossz strici es megall Trump elott es elismeroen bologat, hogy milyen jol beszel :)
CTRA-nak van oka, hogy nem vettel? Nekem egeszen jonak tunik. Nem volt sajnos szabad tokem es tegnap nem tudtam eldonteni, hogy mit adjak el, igy most varhatok vagy 2 napot a penz jovairasara. Nem gondoltam, hogy ma is ugrik a gazar 25%-al. Csak az EQT-bol vettem egy kis adagot. Bizom benne, hogy holnap- holnaputan lesz egy kis korrekcio ismet. Bar sok eselyet nem latom most.
Olyan, mint aki a következő témánál ha újra felhúzza magát, menten szélütést kaphat. Szörnyű lehet ezt usákoknak meg persze európai politikusoknak nézni.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.