Azért én arra kíváncsi leszek, hogy ez széleskörű chip túlraktározás vagy akár a PC és server procikra is igaz lesz, lehet ezt január végén tudjuk meg az Intel, AMD jelentések idején. Nekem most az a sejtésem, hogy inkább Automotive szinten lesz a gond, de majd meglátjuk.
Ne terelj,. Csinálj egy topikot. És be linkelem,. Mit írtam 2021 tavaszától 2 évig és arra te mit reagáltál, mondjuk a fától az erdőt a topikba. A többi felesleges duma. Te kis jellembajnok. Ismétlem felesleges süket szemétkedo duma amit te csinálsz. Nem elég, hogy akkor el kellett tűrnom tőled, az alusisakozast. Most meg letagadod, hogy mondtam, hisz már ír róla a mainstream is. Ja 2 évvel később vazze. Szóval vagy csinálj egy bizonyító topikot, és akkor gyurkozzunk neki. Vagy sunnyogj el, te..
Egyébként ezekre írtam korábban is (erre emlékszem, te meg lehet erre nem), hogy nem áll jól neked az ittas fórumozás. Tele vagy feszültséggel, talán komplexussal is. Ha ezt a műsort élőben adnád elő, nem állna jól, pajtás:)))
Kezdjem el linkelni, hogy én azt írtam amit most is mostam lejjebb, te pedig alusisakozva, és osszeskuveselmeletezes. Csináljunk erre egy bizonyító topikot. De ha munkát fektetnek bele, és elkezdem bebizonyitani, feketén fehéren, bejegyzéseimet és a te valaszaiddal, akkor fizess. Ilyen mikorvallakozo minden pályázatra lecsapo gyerek valahogy karpotoljon már. Felesleges, hogy bebizonyitsam tényekkel hogy úgy volt, és van ahogy mondtam. És te hazudsz. De hagy ne dolgozzak már órákat ingyen. Pontosan tudod te is hogy volt, hisz emlékezne kell. Hogy az istenben bírod ily pofatlanul letagadni pajtás?? Komoly jellemhiba.
Nem tudod mire gondolsz?? János miatt nem kezdem el linkelni, te kis.... A fától az erdőbe topikba, másfél évvel ezelott, folyamtason errol írtam. A te válaszod, akkor a másik jellem bajnok tarsaddal együtt,madeinhungary összeesküvés elmeletezes, és alusisakozva, és mocskolodas volt. Igen most már nyilván való, a mainstreambol is ezekről, amikről én 2 éve beszéltem.!! A BRICS, ketpolusu vilagrendrol, dedollarizaciorol, Kelet nyugat harcáról, etc..... És ezt te gúnyosan lealusisakoztad akkor Most meg pofátlanul tagadod, és azt mondod hogy csak páros számokat fedeztem fel? Te kis gaz. Olyan ez mint amikor felrobbantottak az északi áramlatok, és te azt mondtad hogy az Oroszok voltak én azt mondtam hogy az ukránok, és/vagy USA. A cui prodest kerdeskor geopolitikai tenyei alapján. És most már nem oly hülyeség mi akkor hihetetlennek tűnt. Azért, stolz, Humi, etc, jonparan vannak akik emlékeznek. Kiknek tagadod a csillagot is le itt az égről. Ezeknek nyoma van pajtás.
Nem tudom mire gondolsz, valós emlékek, vagy csak vagdalkozás? Írásaid annyira újszerűek, mint a páros számok ismerete, ha nem esett volna le. Mainstream amit idepötyögsz, késéssel. De legalább elnevezed magadról.
Hát igen emlékszem, mindenben egyetértettel velem. Ja nem... Semmibe se. Akkor kb 2 éve ezek anno mondhatni újszerű fura gondolatok voltak, nem éppen a mainstream vonal.......De te akkor is csak így gunyolulodtal, te jellembajnok. Nem látsz te át semmit se. Na, egyszer mondom el, többet ne szólj hozzám, én nem ok nélkül kerülöm az életben is a hozzád hasonlókat típusú embereket 😉. És itt fejeztük be.
Te azt is észrevetted, hogy csak minden második egész szám osztható kettővel maradék nélkül, és el is nevezted magadról. És mi ekkor is csak röhögtünk.
Semmit se szívok. Minthogy akkor se szívtam semmit mikor a ketpolusu új vilagrendrol beszéltem. Akkor is rohogtetetek. Amikor a dedollarizaciorol beszéltem, akkor is rohogtetek. Aztán Yellen történelmi beszéde most tavasszal ugyan azt mondta, amit én már másfél éve, amin ti gőgösen szintén rohogtetek. Azt is elmondtam hogy az új geopolitikiai folyamatok manifesztacioja az ukrán háború, nem pedig mert Putyin megorult, ahogy a neolib mainstreamtol mondja. Azt is megmondtam, hogy az EU és különösen Németország rettenetes árat fog fizetni, gazdaságilag, az Orosz szankciók, és USA neolib tőke szolgaleleku vegrehajtasaval, de ti csak akkor is rohogtetek. És be következett. Csak szólok Németország, az agyament zöld-fehér - vörös, nem Németország érdekeit néző politikai bábok, iszonyat károkat okoznak. Ennek következménye, hogy az AFD előre fog törni, és nem csak valami NDK s falu polgármesterét fogja adni, hanem a kovetkokzo kancellárt is... De csak rohogjetek ezen is. Honnan tudom? Mert a történelem példákkal tanít. Ugyan ez a lenezo gőg, utána Weimari Köztársaság, ahol a német népet megtortek, a tőlük idegen eszmekkel, erkocstelenseggel és utana felrobbantak.A gazdasági geo-gazdasagi-semak mukodesehez pedig, egy Búr, háború, a Kínai Opium háború, egy. Első Vh, finoszirozasa, gazdasági folyamatai etc..etc.. idoszakok adnak tampontot. A sémák ugyanazok uraim. Felfedezhetoek. Ahogy elnezem Musk is kezd mostanában öntudatra térni. Biztos ő is egy hulye... Elég magasan van, hogy lásson dolgokat. Mint ahogy anno Lincolntol De Gallue ig, az értelmes emberek akik kezdtek atlatni a dolgokat... Mondjuk ahhoz kell egy atlatasi képesség, nem csak röhögni és gunyolodni tudni..... 😉Ja és még valami most szólok, hogy recseg ropog a Petró dollár pillér is, de rohogjetek ezen is... . ((((Ui. Azért szólok, hogy USA demográfiai eloszlasa, rasszok alapján érdekesebb képet mutat. A kaukazusi többségi, Jaj bocsánat már kisebbségi tarsadalom( 48%),!! bizony az is öregedést mutat. Óvatosan terdepeltetnem szerencsetleneket mert már lassan nem fognak tudni felallni))). Na szevasztok. Még hogy mit szívok.... LOL. Off!!
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.