Wing a gazdag, Bpali2 meg az idegbeteg nagybácsi?:) Az igyeket várjuk, de nem jön, a másikat meg mindig ki kell dobni a házból mert nem bír magával, de állandóan beavászkodik:)
Elég jól tartotta magát a héten. Forgalom továbbra sincs. Remélem mikorra St. Toka Tippmix császárunk visszajön már forgalom is lesz és izgalmas setup. Itt lenne az ideje a Q4-ben.
örülök, hogy rajongóként mindenhova követsz, olvasd el amiket írtál nekem és gondolkodj el. Nem kell válaszolnod, pláne nem alpári proli stílusodban. Köszönöm.
pontosan mik a hülyeségeim? :) szeptemberben feltettem a chartot 23x-as zónával és a lehetséges scenariokkal. nyáron ott volt, hogy ha nem tud felfelé mozdulni az ékből, akkor le fog törni. https://invst.ly/1cs8vv pontosan mi az, ami nem jött be ebből? :)
ilyen forgalommal bottal sem. Amikor annyi a tudomány, hogy évekig azért fos egy papír, mert simonzoli eladott 30 milliért, meg ff és te beírsz, bár már Toka is hibás, hogy várja a Winget, na és ez mind egy életre haza vág egy részvényt. Viccpapír, vicc retail-lel. Ha akkora lesz a forgalom mint most a 4iG-ben akkor megpiszkáljuk, persze egy uj befektetői körrel. Szerencsére ezek max 400-nál lelépnek.
Számold. Próbálok alternatívát keresni, de nehéz találni. Akko-t is azért nézegetgetem, nézegettem, de lehet Leisztinger Tamás is benézte az 500.000 dbjával (Forrás).
TA-hoz én nem értek annyira, de én legalább vállalom és le is írom. Én azt látom, hogy hír vagy pletyka nélkül ez nem fog megindulni, ha megindulna, akkor meg a sok beszorult ráad. Miki rally is nehezen segíthet. Szóval azt gondolom, hogy ez bedöglött.
😃😃 Tök mindegy! A támasz szint~236, A nagy korrekciós sáv alja 228. Az 1,6 cél 234. Ez egy támasz zóna célárral! 242 eddig az alja. Innen egy nap, egy gyertyája lefedné 228-ig! Úgy hogy lényegtelen. Én 234-el számoltam a felfelé trendet, abban bízva, hogy nem megy 230 alá. Meglátjuk kell e újra tervezés.. Az biztos, ha 228 alá néz, akkor nagyon gázos már és nem elég egy hörpintés! Ja és a zászló célja 187, de azért van ott a 236-s támasz, sávosan, hogy megfogja! 😫
Akko Nyrt