Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
"Nem lesztek ti sokáig itt" Bírom, hogy minden fideszes ilyeneket írogat. A fidesz 16 évig húzta úgy, hogy közben tele voltak botrányokkal, de a Tisza majd biztos megbukik azért, mert pár kapzsi spekulatív kisbüfi veszít egy kis pénzt. Sem a Tisza, sem a miniszterei nem fognak megbukni a 4 év múlva következő választásokig, legalább a kötelező minimumot hozzák, ami a fideszeseknek nem sikerült: érteni a területükhöz és nem lopni.
elolvastam........ -- Teljesen figyelmen kívül hagyja a valóságot. Hipotéziseket, teóriákat gyártunk, ahelyett, hogy szembenéznénk a valósággal. Így igazolva döntésünk helyességét. (kiesnek az állami megrendelések, a megkötött szerződések felülvizsgálata, a tiltott finanszírozás, a közpénzek átcsoportosítása, honvédelmi-, űripari-, digitalizációs keretszerződések felülvizsgálata, a túlárazás, számlagyár...... stb. stb. stb. Megkerülhetetlen a cég (SAFE) - ugyan! -- Ezzel szemben a száraz tények. 1. negyedéves eredmény. 1.500 Mrd Ft kötelezettség, 174 Mrd Ft-tal nőtt az 1. negyedévben. Ehhez 203 Mrd Ft az árbevétel párosul......... 0 adózott eredménnyel!!! Siralmas! Ez így működésképtelen!
lehet érdemes lenne szétválasztani a "nem érdekel a háttér, spekán keresni akarok" véleményeket a "tolvaj neres banda pusztuljanak" véleményektől, másról beszélnek, kár egymáson felháborodni. Arra ottvannak a "nagyon helyes hogy végtelen közpénzt loptak, mekkora szemétség már hogy a hatóságok vizsgálják a bűnügyeiket, és a rablók pártján állok" jellegű kommentek.
A másik topicban írt jolesz írasat olvasva szeretném megkérdezni."De szerintem nagyon fontos különbséget tenni az egyes tranzakciók vizsgálata és magának a national champion stratégiának a delegitimálása között. Kisrészvényesként én büszke vagyok arra, ami az elmúlt években a 4iG-ből felépült" Ha már francia és svéd modellről beszélünk,mondjuk a saabròl.A 4 ig mit tervezett és hozott létre saját maga ? Mondjuk mint a Saab a jas-39 gripent.Mit adott el eddig ? Milyen saját ötletei innovaciòi vannak? Török gépjarművek kizárólagos magyarországi importőri jogai ? Vagy szereljünk Tátra alvázra egy himars rendszert és nevezzük humarsnak ? Nekem ez tűnik vmi innovatív tevékenységnek és egyenlőre még csak nem is sikeres ( milyen megrendelések érkeztek a gyártásra ?) . Legalább a teherautót tervezhetné teljes egészében a rába .A 4 ig semmit nem bizonyított csak azt hogy állami hatszéllel hogy cimkézzen át dolgokat hogy magyarabbnak látsszon.A protar és a gestamen arms dolgai pl inkább azok de azok se bizonyítottak még .Egyenlőre semmi maradandòt nem rakott le a 4ig ameddig piaci alapon nem képes eladni semmit de az adófizetők pénzéből ment rá nem kevés addig még nem igen lehet kimondani hogy büszkék lehetünk a mi Kis nemzeti championünkre.Meglatjuk mire képes a cég (az ötlet szerintem jò hogy legyen egy ilyen) de ideje lesz nemsokára virítani is mert a megvalósítás elég sokba kerül az adofizetőknek és a lopott adóforintjaikért azért már szeretnének látni is vmit nem csak azt hogy Jászai járja a világot és fotòzkodik!!
Az utóbbi időben a fórumról kitiltottak 90%-a a 4igből került ki! Ez is mutatja, mekkora figyelem övezi. "Szegény" lapát is kiverte valakinél a biztosítékot, két hetet kapott érte! Sebaj, majd jön helyette andras-80, myrath, 12345 vagy valamelyik hasonló megmondó versenyző.
"Te meg így jártál, feljelentettelek" és amúgy közben fontosnak, hatalommal bírónak vagy egyáltalán észrevehetőnek érezted magad? Akkor mindenképp megérte.
Orbánnak nem vèletlen volt fontos még most is a 4 IG illetve egyéb hadiipari cégek / csaknem az Ő pénze ?😂/. De sajnos Ő nem ért az üzlethez ezért kellett egy Jászai aki kezelgeti a lopott vagyont .. De azert az , hogy a DFC -SEK látványosan hazautaztak aláírás nélkül nagyjából beárazta Orbánt is meg a 4 IG-t is . Fontos jelzés a piacnak . Bumm nyomja a fizetett Fidesz propagandát . Talán tényleg Ő pohár Dani 🤡. De ha szakmailag nézzük akkor is kifejezetten káros volt a 4 IG tevékenysége . Megszüntette az Unióban egyedüliként a DAB+ rádió szórást miközben minden új autót kötelezően ilyen vevővel adnak el ,illetve folyamatban van a digitálisföldfelszíni tv adás leépítése . A Digi megvételével az árversenyt is megszüntette . Helyette jött a visszamenőleges árkorrekció. De ha már hadiipar érdemes megnézni az Aero Vodochody NERes szálait is 😂😂
Persze a nerenc furfangos volt, az állami pénzen megvett egy magán társaságot, aztán azt beapportálta egy állami cégbe, és így ott többségbe került. Ravasz volt a kopasz, nagyon ravasz. Ez a nervezérnek tetszett, boldog volt, hogy neki ilyen tehetséges nerence van, aki ilyen kreatív módon tudja szétlopni a közvagyont. Kapitánynak pedig nagyon nem tetszik ez a nerbűzös ügyeskedés. Már csak azért se, mert a nerenc halasztott kamatfizetést is kapott a nervezér és sameszei jóváhagyásával, még ott áll az egészben az állam pénze
Az pedig még rohadékabb húzás, hogy egy nerencnek csak úgy odatoltak 370 Mrd közpénzt állami garanciával, hogy vegyen magának ezt-azt. Kapitány pedig belengette, hogy ennek most utánanéznek. Pech mi? Váratlan? A fenét, aki nyitott szemmel jár, annak nem. Amcsik meg rájöttek, hogy az üzletfelük nerencnek épp elkezdték szorongatni a tökeit, és belátták, nem most és nem a nerenccel kell aláírni holmi szándéknyilatkozatot. Hogy ez neked nem tetszik? Hát az a kutyát se érdekli, így jártál, oszt jó napot.
Ejnye-bejne Kapitány elvtárs beállunk a sorba, megtaláltuk a leggyengébb láncszemet, a Szendi mikor jön meg a többiek. Nem olyan egyszerű ez a visszavétel mi, lásd MNB ott kuss van. Azért ez rohadék húzás volt az amcsi szerződés napja előtt indítani, nem gondolod? Nem lesztek ti sokáig itt az a sanda gyanúm. Ja és a rába a tündöklő csillag.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...