Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Na ezt a hozzáállást szeretem ! Csak szóljál a csapatnak is akik mozgatják az árfolyamot 😁 . Fél éven belül ekkora bukást hány év alatt lehet vissza építeni ?
Korunk gazdaságára nem az a jellemző, valakik tehetségesek és csinálnak egy nagy durranást, ezt a naivitást le kell ráznunk magunkról. Sokkal inkább az a helyzet a valódi hatalom birtokosok kinéznek számukra abszolút megbízható és zsarolható embereket és abból építenek fel elnököt mint TRUMP, milliárdosokat mint MUSK, ezen körbe de kicsiben tartozik JG is a 4IG -nél. Az persze pech, most éppen egy másik, európán uralkodó oligarcha banda, fújja a passzát szelet MO. A 4IG árfolyamával kapcsolatban szintén a mérhetetlen naivitás uralkodik, egyrészt a jelenlegi dilettáns kormány értelmetlen mutatványai miatt, másrészt az általános tőzsdelufi miatt, sajnos tovább fog esni. Trump papa, még a novemberi félidős választásig megtartatja a tőzsdét, de azután jön a kijózanodás hosszú időszaka, amiben a 4IG még akkor is megbotlana, ha egyébként minden rendben lenne. Azt ajánlom tisztelettel mindenkinek, portfóliójába lehető legnagyobb súllyal vegye fel az aranyat és az ezüstöt.
Dehogy megyek jön hamarosan a nagy nyeremény , résen kell lenni. Guru vagyok itt is. Tudod az örök tőzsdei axiomát? ( honnan is tudnád) minél nagyobbat esik egy papír annál nagyobbat fog korrigálni vissza! Meg aztán jót szórakozok a károgó varjukon, olyen ez a topic mintha egy villany kábelen ülnétek a magasban és ugyanazt kárognátok: szar,szar,szar.
akkor fogad meg a saját tanácsodat és tedd félre nézzél rá 1 év múlva addig ne is írj :) gondolom neked ez menni fog hamár ilyen jó tanácsokat osztogatsz.
" Legalább annyit már rég mondania kellett volna, hogy a cég "régi" lábaival mi a helyzet" . Ezzel kapcsolatban mostanában FP nyilatkozgat, ahogy a kötvénykibocsátással kapcsolatban is őt tolták előre, ha jól tudom pont ő a telkó részleg vezetője is. Mondjuk sok újdonság nincs, csak a szokásos: fejlődünk, egyesülünk optimalizálunk stb... amikbe most belevágták a fejszéjüket azok sem kis projektek, de azért 6 havonta tényleg büföghetnének valamit, hogy mi a konkrét helyzet. Az a baj hogy nagyon lassan őrölnek a malmok, pl a CSG rába biznisz bejelentés is megtörtént már lassan egy éve, de még mindig csak ott tartanak, hogy a német partner hivatalosan most hagyja jóvá ezt az üzletet, addig konkrétan semmit sem lehet csinálni... https://www.armyweb.cz/clanek/csg-defence-se-zapoji-do-strategickeho-partnerstvi-mezi-4ig-a-raba https://www.portfolio.hu/uzlet/20260714/nemet-es-osztrak-versenyhatosagi-kerelmeket-adott-be-a-4ig-vedelmi-cege-849406 . A probléma, hogy az idő közben ketyeg, még össze kéne hozni a gyárat is, terméket, szerződéseket, megrendeléseket is kéne produkálni, de közben 2030-as teljesítéssel meg ott lebeg felettük az a baromi sok hitel. És ez csak egy példa volt, a többi részlegnek is megvan a maga baj, pl. 5G hálózat zöldmezős kiépítése a balkánon vagy a türk államokban sem 2 perc, hanem évek. . Szvsz ez a kormányváltás is baromi rosszkor jött nekik, mert ha nem csinálnak semmit (NVVH) csak kutakodnak, hogy mi hogy volt és húzzák az időt 1-2 évig és közben nem kap állami megbízást, az már behozhatatlan hátrány lesz és veszteség a 4iG számára.
Az kínos, ha van. Félre kel tenni és egy év múlva ránézni vagy most eladni és elfelejteni. A cég működik, pénze van. Ez a vissza cucc nem érinti a céget, Gellért meg eléggé agilis előbb utóbb bele fog tenyerelni a tutiba.
Egyetértünk! Ezért írtam azt, hogy ha nem működtek jól, akkor annak a hatékonyságát javítsák. Vagy ha az NVVH sem fog jól működni, akkor jön a NVVH-t és minden mást is legjobban vizsgáló hivatal, majd ha az sem akkor... A törvényeket szabályokat kell betartani, betartattni. Erre van Bíróság, Ügyészség, MNB...
"eddig is voltak szabályozók, eddig is voltak törvény és rendfenntartó szervezetek intézmények." Tényleg. A baj az, hogy semmit nem értek, mert minden NER-csalásra behunyták a szemeiket. Ezért kell a NVVH.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...