Opus topik: "Ha lenyomják akkor én veszek, mert túlvett lesz ha eladják !" Ugyanő később: "Én itt veszek mert túlvetten eladják ezen a szinten rengetegen."
csak még annyit: valóban sok otp-m van és valóban siralmas a helyzet benne és a DM-ben sikerült nyernem a héten nem igazán értem, ez miért annyira vicces szerintem nem vicces, de mindig beadom a kötéslistám, mit veszek, mit adok lehet, hétfőtől majd beírja, hogy hazudok? egyelőre amit írtam, lekövethető és valóban sajnálom, hogy ennyire vacak az otp, de nem tehetek róla
ide is archiválva! "most nézem, hogy egyes topikokban megjelenik egy régi SZOT üdülős gondnokra emlékeztető figura és beszólogat .... " . by retro zöccségesanyóka! :))
Újabb gyöngyszem: “besokalltam az otp-től -----mindkét értelemben sok van, alig lehet nyerni benne, állandóan esik vissza, rohadt drága még mindig kispapír talán jobb menekülés ilyen helyzetben “
RÖHEJES VAGY! PONTOSAN 3000 DB-OD VOLT BEÖNTÉSRE, BUZI PARASZT ÖNTÖGETŐ! Remélem gyógyszerre költöd! Vagy Random kiszállóként eltűnsz a picsába a BÉT-ről!
Nagyon komoly… Kötögetések ide-oda, fillérezés Forgalom nulla Fáj az igazság, elhiszem, de a beragadás kényszerűségéből adódó hozzászólásod ebbe a “szakmai” topikba való.
a topicozó utolsó hozzászólásai: