Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Akkor veszünk! Eszembe jutott a szeretetországról egy korábbi, rákosista mondás, ami már viccnek akkor is rossz volt, egy kicsit aktualizáltan modulálva: "Üsd a NER-es részvényeket ahol éred, addig is a Petyát véded" :)
Most olvastam, hogy nem egy ma reggeli új vállalati csődhír vagy szerződésbontás miatt zuhant be ma az árfolyam, hanem a hetek óta gyűlő eladói nyomás ma érte el azt a technikai töréspontot, ahol a piaci mechanizmusok (automatikus eladások) maguktól rántották mélybe az árfolyamot.
Senki sem mondta, hogy 600-at írjon be, sőt. Csak az ilyen kamu felkapáskora, ami még korrekciónak sem számít, hanem inkább 1-2 broki játszadozik, egy manipulált hír árnyékában ne mondjuk már hogy innentől aztán emelkedő pálya, meg rakéta. Egyébként a funda mennyire stabil itt? Csak kérdezem, mert még pl. a telekom az elmúlt években egyre másra halmozta a technológia újításokat, fejlesztéseket, addig itt kb. semmi nem történt, sőt a leépítést és kiszervezést tüntetik fel mint hatalmas technológiai innovációt, de mind1 aki érti érti, aki nem az nem. A politika meg egy dolog, mert ez a játszadozás már régóta tart és nem a választásokkal kezdődött. Valszeg, ha OV nyer akkor ez az egész ugyaúgy bekövetkezik, csak pár évvel később, mert gyártókapacitást nem lehet csak marketinggel, beszélgetésekkel létrehozni. Btw szerintem a világ legnagyobb megtévesztése, amikor a hírodalak menetrendszerűen úgy hivatkoznak a 4iG-re mint a világ egyik meghatározó űr- és dróntechnológiai cége.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...