Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
szegény feel azt hiszi, mi azért vagyunk, ő játszhasson a bábszínházában, pedig ott senki nem néz ki úgy, már lenyelte a bölcsek részvényét. A lényeg összességében, a globális gazdasági káosz várható, MP lehet épp oly pozőr lesz mint Gyurcsány papa volt, mos a kivárás a legjobb taktika, ha majd a 4IG 10% meghaladóan, milliárdos forgalommal fordul, akkor kell a oda figyelni újra.
"az efféle lenéző, sajnáltató beírásoktól" Kérlek, idézd a mondandómból, hogy mi volt benne a lenéző vagy sajnáltató. Köszönettel venném. A tőzsdei veszteségkezelést tanulni kell és nem mindenki képes rá. Remélem, ismered a fogalmat, hogy empátia. Álmomban sem gondoltam, hogy a 4iG részvényei körül ekkora az érzelmi elköteleződés, ami inkább tűnik politikai indíttatásúnak.
Nem kell sajnálni senkit sem. A tőzsde kemény játék, meg egy neves guru mondta, amíg egyszer nem veszited el itt a pénzed, addig nem vagy itt játékos(spekuláns). Szerintem a jövőben kíméld meg a topic látogatókat az efféle lenéző, sajnáltató beírásoktól. Kösz.
Nekem nem kell segítség, ha egy-egy pozi nyitása vagy zárása miatt kell döntenem azaz nem kell írogatnom topikokba és nem is olvasom ezeket. Én bottal nem piszkáltam volna meg soha a 4IG-t a politikai háttere miatt. Viszont sajnálom azokat, akik bizonytalanságukat kiírva keresnek támaszt a döntésükhöz és láttam, mit képviselsz te és még néhányan a 4IG Nyrt részvényesek topikban. Egyszerűen megsajnáltam őket, mert nem akarnak realizálni veszteséget, miközben ha ránézünk a 4IG elmúlt több évére, akkor látszik, ez egy veszélyes részvény, ha valaki nem állít be stopot. Volt egy nagy hegymenet a múlt évben és 4xxx óta kb lejtmenet egy-egy felszúrással - min. sell, de inkább strong sell. Te valójában shortolod és el akarod venni a tapasztalatlan longosok pénzét?
Az a csoda, hogy van még bárki aki ír oda! De jó lenne egyszer találkozni ezzel a csókával! Hogy rühellem az ilyeneket, 4k óta veteti és minden korrekciónál önbizalomra kap, pedig ha megnézné az elmúlt 1 évet talán rájönne, hogy az önkritika hasznos dolog.
Lacika, nem az baj, hogy nem tudsz se chartot, se szoveget ertelmezni. A daytrade mufajt plane nem, az nyilvan "Mako es Jeruzsalem" tavolsag. . A bajod az, hogy nem hallottal arrol se, hogy a tozsde fluktual? Es minden kis impulzus utan jon egy nala kisebb korrekcio. Nezd csak meg a pl. a 4IG chartot. . https://imgur.com/a/7B7P0XT . Pajtas, tavaly Nov.12 csucs ota folytonosan lepcsozik lefele. Es azota ota hanyszor volt kozben egy ZOLD nap? Sokszor. Na es? Megvaltozott attol a trend iranya? , Bizonyits. Hogyan lehet ezt a 60min chartot helyesen beszamozni? Masokat is erdekel. . https://imgur.com/a/QgGNyvO
Téged fizet a 4IG, hogy vidd a topikot, hogy csak a pozitív kommentek jelenhetnek meg ott? Én közel 30 éve vettem az első részvényeim és erősen hiszem, kicsivel több tapasztalatom lehet, mint neked. Viszont, az sokkal tökösebb lett volna, ha vitába szállsz velem és érvelsz, nem pedig egyből kitiltasz. Tudod, ez mit jelent? Azt, hogy igazam volt az írásomban.
feel (így, kisbetűvel...) engem azért tiltott ki onnan, mert az volt a véleményem, és az is, hogy feldarabolhatják a 4iG-t. Ez pedig nem egyezett az ő véleményével.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...