Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Én is így látom. Viszont van olyan aki szerint itt a 4ig jobb vétel mint a telekom. Pedig a telekom srv vel nyomja fel az árát míg a 4ig még ezt is úgy korlátozza hogy ne emelkedjen az ár. Ha hamarosan nem jön hír Musk féle szerződésről akkor nagy zuhé lehet.
Miért is kellene rettegni? Ezek szerint, a többi NER-papírban levőknek nem kell? ( Te, biztosan nyugodt lehetsz ) Ha netalán mégis lenne kurzusváltás, akkor nagyon hülyéknek kell lenniük, ha lepusztítják ezt, és a többi Ner-részvényt !
Nagyon távol vagy a higgadságtól. Ilyet én is tudok írni hogy a nyereség-veszteség arány 173%,sőt az enyém 200%. Ahogy nézem hogy hányszor voltál tíltva személyeskedésért, komoly problémáid lehetnek. Düh kezelési terápiát javasolták már?
OFF! Megpróbálok higgadtan kommunikálni veled, bár rohadtul nem kéne. Igen Madrid, nekem veled ellentétben nem való a tőzsde. Tegnap még a 4ig nyereség-veszteségem, ahogy beírtam 173% volt, ma már csak 170,65%. Igen totál ki vagyok borulva :) Nyilván te sokkal jobban állsz, tele vagy lóvéval.. Ja nem! A valóság az, hogy szerintem még élő számlád sincs, mert nem hiszem el, hogy ha valaki tőzsdézik, nincs 3000 forintja havi szinten egy realra. Sehova máshova nem írsz, csak ide. Te semmi mást nem teszel, csak trollkodni jársz ide és valamilyen oknál fogva élvezed, hogy az itt lévőket hergelheted. Boldogtalan, megkeseredett ember vagy, még ha nem is ismered el. Nem is baj, ha kitiltanak, legalább nem lesz meg a kísértés, hogy a rosszindulatú szaros, TROLLKODÓ bejegyzéseidre reagálja. Na viszlát, megyek buliba, mert én még élvezem az életet. Te ilyen mentalitással nem biztos. Na viszlát Madrid!!! Re: 1640.-
Off! Te beírtál valamit, én nem értettem vele egyet és leírtam a véleményem. Te varázsgömbből jósoltál, én az ajánlati könyvet néztem. ( mondjuk te ilyet nem is látsz) Te kijelentettél valamit én meg a könyv alapján megemlítettem egy általam lehetséges verziót. Ez nem vita, személyeskedés pláne nem. De egy biztos: 800- ról nem 600- ra, hanem 1600-ra ment. Neked nincs, nekem van, jelenleg nem realizált nyereség-veszteség: 173%. Én keresek rajta, te meg papír nélkül hergelsz minket... hogy mi az oka, csak te tudhatod. További jó szórakozást! 😜
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...