Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 02. 20. 15:09

EUR/HUF  

Sziasztok!

Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.

Szóval EUR/HUF.

308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.

Real:313 (ma volt 314,7 is)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
N0MAD csütörtök, 11:20
Előzmény: #101677  kkv14
nos egyrészt kifejezetten nem érdekel jól érzed e magad a rablóbanda hazaárulók bukásától, másrészt nem érdekel a whataboutism a szocikkal. 
Egyszer talán elkezdhetnénk a szart kilapátolni?
amúgy nem leptél meg kizárólag apróságok érdekelnek, dajcstomi angolja meg a trógerozás ami nem fér bele, a hazaárulás, országlerablés, pedovédelem meg igen.
Aka morál.
Zanza2 csütörtök, 11:12
"Ami meg végképp nem fér bele : az anyázás ,trógerozás a Parlamentünkben."
A poloskázás, libsizés még nyilván belefér...
Zanza2 csütörtök, 11:10
"Nagyon is elvárom , hogy mindenki feleljen, aki ártott az országnak. De a jogszabályok betartásával."
Azokra a jogszabályokra gondolsz, amit pont azok hoztak létre, akik ártottak az országnak, hogy törvényesítsék az ártást?
kkv14 csütörtök, 10:21
Előzmény: #101674  N0MAD
Az un. szoc. -ban súlyosabb dolgokat követtek el. Sajnos nem volt számonkérés, büntetés. A mai korosztálynak fogalma sincs milyen volt a “hétköznapi kommunizmus”  Nagyon is elvárom , hogy mindenki feleljen, aki ártott az országnak. De a jogszabályok betartásával. 
Ami meg végképp nem fér bele : az anyázás ,trógerozás a Parlamentünkben.
Ilyenre még Kádárék sem voltak képesek. 
Erre mondtam , ettől nem érzem jól magam , ettől nem lesz szebb az életem , és a tiétek sem!
Boby
Boby csütörtök, 09:56
Előzmény: #101675  Capi
Peti is így járhat ott, ha nem figyel és folytatja azt amit itthon csinált. Azért tényleg,milyen nagy már! A világon a legnagyobb hazaáruló tolvaj banda hirdette magáról a világon leghangosabban, hogy patrióta,meg hazafi...A sok b@lfasz meg ette,mint tyúkok a taknyot. A hozzáértő elemzők meg úgy elemezték a döntéseiket,mintha tényleges gazdaság politikai irányokat elemeztek volna. Közben meg egy cél volt csak,eltakarni a lopásokat.
Capi
Capi csütörtök, 09:41
Előzmény: #101649  Boby
Ott ezert halalbuntetes van. A napokban iteltek halalra korrupcio miatt egy allami hivatalnokot!
N0MAD csütörtök, 09:26
Előzmény: #101673  N0MAD
És el se kezd hogy "az elkövetőket el kell itélni"
Ha a csapat vezetősége dolgozott azon hogy szabadon bűnözhessenek akkor nem csak az elkövető, nem csak az eltusoló nem csak a hallgatásával támogató a bűnös hanem mindenki aki nem érezte morális kötelességének hogy kilépjen a csapatból. 
Lehet ám buszt vezetni is, nem muszáj örökre a közpénzcsecsen lógni annak aki rákapott az ízére.
És az őket támogató-megszavazó is elgondolkozhat a morális felelősségéről és az elmeállapotáról.
N0MAD csütörtök, 09:12
Előzmény: #101672  N0MAD
Ha esetleg nem értenéd az összefüggést:
A bűnszervezet széthullásától és a szervezett bűnözők elleni retorzióktól  is jobban érzem majd magam.
Akinek semmi morálja sincs hívhatja bosszúvágynak ha nem fog fel semmit abból amit írtam.
N0MAD csütörtök, 09:08
Előzmény: #101671  kkv14
igazságérzetről hallottál már?
Jobb lesz az életem ha egy anyagyilkost leültetnek? nem.
ha egy pedofilt? nem
ha egy banda abbahagyja egy földön fekvő rugdosását? nem.
Jobban érzem magam ha nem pedofilkodhatnak, anyagyilkolhatnak, rudoshatnak szabadon? igen.
Nem mondom el mit gondolok annak a humanoidnak a morális állapotáról akinek ezt el kell magyarázzam.
kkv14 csütörtök, 08:57
Előzmény: #101667  N0MAD
Ha mind ez bekövetkezik jobb lesz neked? Szebb lesz az életed?
Borisz csütörtök, 07:55
Előzmény: #101669  Borisz
jbocsi. pedig megvolt a kávé. 
avítás.:
felelőssége --> felelősségre vonása
ás --> és
Borisz csütörtök, 07:51
Előzmény: #101668  Boby
Reményünk van, bizonyosságunk nincs. Várunk.
Ha a főkolomposok felelőssége sikertelen lesz, az kihúzza az új kormányzat lába alól a legfontosabb támogatási okot, ás nem mellesleg erodálja a politikai hitelességüket. Ezt ők is tudják, igyekezni fognak. Első lépés a bebetonozott főelvtársak eltávolítása. Ez zajlik jelenleg. Fénysebességgel :-)
Boby
Boby csütörtök, 05:19
Előzmény: #101665  Borisz
Egyetértve veled,ahogy írtam, én szeretnék hinni,csak hát apró momentumok,meg az élettapasztalatom nem mindig erősítik a hitemet és akkor olvasás közben meg ilyenek jönnek velem szembe: "Lech Wałęsa szerint nagy hiba, hogy Magyar Péter még egy politikust sem zárt börtönbe"
https://telex.hu/kulfold/2026/07/14/lech-walesa-lengyelorszag-magyar-peter-demokracia-rendszervaltas-kormanyvaltas
N0MAD szerda, 22:14
Előzmény: #101661  kkv14
nofene meglelték a jogállam definicióját? nemrég még az igazságügyminiszterasszony és a miniszterelnök együtt bizonygatta hogy iyen definició nem is létezik.
Mennyire jót tesz a bevezetés az jalkotmányogba tanköny elolvasási kedvének egy akkora seggberúgás hogy még a holdról is látszik amint a jelentéktelen párt is négyfelé szakad....
kkv14 szerda, 21:08
Előzmény: #101665  Borisz
Részemről egyetértek. De akkor miért kell nagy csinna drattával rablánconhurcolni minisztériumi dolgozót?
Borisz szerda, 20:59
Előzmény: #101656  Boby
Hát például amíg a legfőbb perzekútor az ő emberük, addig én onnan nem várnék egy bizonyos szint feletti vádemelést. Fog ez változni hamarosan, én emiatt nem aggódom. A nyomozások és vádemelések sziklaszilárd alapokon meglesznek =idővel=, csak mindannyian amiatt aggódunk érthető módon, hogy addigra a legfelsőbb szintű szappanos angolnák már mind ki lesznek csúszva.
Mivel a magyar társadalom - szerintem igen bölcsen - nem véres átmenetet (forradalmat, polgárháborút, puccsot, zavargásokat, erőszakot) akart, hanem békés demokratikus jogállami átmenetet (választási eredmény). Viszont akkor nem várhatja el a társadalom azt, hogy csettint az új vezető, kiküld nyolc poroszlót, oszt vasra verve viteti be a főkolomposokat a tömlöcbe. Ha egyszer demokratikus meg jogállami út, akkor ez aszerint kell működjön.
Azt mondta egykor az Antall József, teccettek volna forradalmat csinálni. Én meg azt mondom, jó, hogy nem csináltunk forradalmat, viszont utólag meg ne akarjunk forradalmi, jogrenden kívüli módszereket. Meg kell várnunk, hogy a jogrend tegye a magáét. Korrekten, de qrva lassan. Ki kell várnunk.
Boby
Boby szerda, 20:43
https://telex.hu/gazdasag/2026/07/15/korbetartozas-hazai-vallalatok-lejart-szamlakovetelesek-felmeres
"Bajban van a kkv-szektor, a hazai vállalatok 78 százalékának vannak lejárt számlakövetelései"
A minap linkelt beszélgetésben banai benő mnb,azt mondta hogy folyamatosan monitorozzák a vállalkozók helyzetét,nincs baj. Azt már én teszem hozzá, hogy még egy kis fotint erősítés biztos javítan a helyzeten.😊 Még akkor is,ha valószínűleg nem csak ez az egy tényező az, ami súlyos problémákat okoz a gazdaságban.
Bandita szerda, 20:39
Előzmény: #101653  Boby
Stolz várnak a hangosbemondónál:
-Sosem volt ilyen jó 
-7mio magyar szarásig van pénzzel
-A nyugdíjasok zöme annyira tele van, hogy ingatlankiadással finanszírozza a luxusnyaralásait
Tudod, ilyesmiket kellene most írnod, ahogy régebben.
Boby
Boby szerda, 20:35
Előzmény: #101660  kkv14
"Szakemberek vannak minden poszton. Épül a gazdag jövő."
Még nem vetettem el teljesen ezt a lehetőséget. Hinni akarok!😊 De azért gyűlnek bennem a kérdések.
kkv14 szerda, 20:34
Előzmény: #101657  Boby
 "Ebből az aspektusból nézve, a szatyor f*nggal töltött perlekedés csak kirakat ügynek tűnik"   -írod....          Ha egy országban ezzel a jelzővel illetett személy így fogalmaz akkor azzal az országgal nem lehet nagy baj! 
   A jogállamiság nem politikai értékelés függvénye, hanem a matematikához hasonlatosan objektív ténykérdés, a törvények uralmát jelenti , (…), egy működő rendszer, amely magában hordozza a jog tiszteletét és az állam rendjéről alkotott felfogást, ami a polgári Magyarország megszületése óta viszonyítási pont– fogalmazott az államfő

Topik gazda

Karterab
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek