Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Valakivel összekeversz! Tiszára szavaztam. Mindig is orbán gyűlölő voltam. Keress egy kommentet ahol nem! Hajrá! És ne személyeskedj! Főleg ne hülyeséggel!
-Private Banking friss:-EUR/HUF.-A 375-ös szint letörése óta semmilyen vételi lehetőséget nem mutat a görbe. A forint tudja egyelőre tartani az erőt, így valószínűleg még hetekig alatta maradhat az árfolyam ennek az ellenállásnak. A rövid célárak a letörés előtti mintából a 355 és 351,5-re jöhetnek ki. Ennek a teljesítése még előttünk van, így tartható, hogy ezeket a szinteket még elérheti a mozgás. Ellenállások: 375; 382,8; 390,6. Támaszok: 355; 351,5.
Hát ez kb a 16 Euro. Ami persze nem feketén van , de hát az egyik Bp , a másik meg egy 15e kisváros Ausztria. Különben falun is most emelt az ismerős és szabadkozott is . De 3.500-4.000. Nem szamolgatja a % ot. Különben étteremre kifejezetten kíváncsi vagyok majd a szezonban itthon. Kint cukrászda eper kehely 8,8 itthon 3250. Zárul az olló a 360 és forinttal nagyon gyorsan. Ráadásul Ausztriában a munkanélküliség 7,5%. Kezd látszani is. Egyre több lehuzott roló. Sajnálni nem kell őket, de azért feltűnő.
Talán nem kellett volna szétverni a Forintot az elmúlt 16 évben és akkor nem magasabb áron lenne számolva minden. Most már hiába nyomják le mesterségesen a magas kamattal, a cégek többsége beállt 400-ra ezért felesleges volt a Varga-féle pálfodulás, mivel túl későn jött. Feleslegesen fizették, a 6,5% O/N-ot az elmúlt 1 évben.
Oahu.Honolulu, Waikiki beach. Étterem szervizdij 16-20-22% tipp. Burgerek a jobb éttermekben 25usd, sör 9, pohár bor 15usd. De Happy Hour ideje alatt 30-50% discont.Streetfood burgerek 15usd-tól.
"Luxus"rompaneleket lassan lehet eladogatni Árából lassan kijön valami sz:r tengerparti házikó:) Szerintem kellene emelni az alapkamaton ....A Ft erősebb lesz a dollárnál:)
Tegnap elmentem automoso, megkerdeztem mennyi a verdát pucc parádéba vágni, mintha új lenne. Külső, belső, karcok eltávolítása, vax, kárpit tisztítás. Azt mondja az emberem, hogy hát 4 nap és 300e. Mondtam, hogy köszönöm még meggondolom.
melyik szigeten vagytok, voltatok? usa-ban az etterem pofatlanul draga es az elvart 30% borravalo, amugy ki lehet hozni a boltbol otthon az apartmanban fozve barmit ugyanannyibol, mint a pesti aldibol. plane ha van costco vendeg kartyad es mondjuk 2-3 hetet tudsz maradni egy helyen, mert akkor nagyon megeri.
A más betegségével saját magát mosdatni próbáló, sok nickes Tisza rettegő nem volt még itt provokálni, hogy a piac beárazta a pedodil maffia távozását és immár 359 Ft egy euró?
A ft erősődése miatt a következő árakkal találkoztam Hawaiin a Walmart-ban, az USA 2. legdrágább tagállamában. Wrangler farmer:7300ft, tojás:90ft/db, jázmin rizs:500ft/kg, Listerine szájvíz:1800ft/l !! Mennyi lehet a szegényebb tagállamokban? Itthon lassan 2x túlárazás zajlik ez a ft árfolyam mellett!
Igen ne feledjük, hogy a Zsolti bácsis pedofilbarát FIdesz-KDNP csürhe miatt már végleg elbuktunk 2 milliárd eurót és ketyeg továbbra is a napi 1 millió euró büntetés, így már közel végleg elbukott 3 milliárd eurónál járunk. Megkérném a pedofilbarát leköszönő kormány tagjait és rajongóit, hogy fizessék be az államkasszába ezt a cirka 1100 milliárd Ft-ot, amit végleg elbukott Magyarország miattuk.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)