Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Orbán nem fog kilépni az unióból, mert onnantól kezdve pl a kínaiak dobni fognak itt mindent. A szeretett Putyin elvtársnak se lesz hasznos idiótája már a főnök. Az unióból kizárni egy országot pedig kb lehetetlen, és az a baj, hogy Orbán ezzel tisztában van.
Szerintem a probléma a többség számára összetett. Viszont az unióból való kilépés, valós alternatíva egy nyert kövi ciklusban, ami viszont olyan gazdasági ütés, amihez képest 2008 a fasorban sem volt. A probléma hatalomhoz való ragaszkodás, és ebben a falig el fognak menni, vagy így vagy úgy!
393 Ft-on zárta a hetet a forint. Magyar Péter elintézte, hogy mindenki támadja Magyarországot és a fideszes pedofilmosdatók összes képzelt ellensége aktivizálja magát. :)) 4 hét múlva végre eltakarodik ez az aberrált pedofil gittegylet.
érdekes, azt hittem a munkabérből előbb levonják mint a zsebükbe kerülne. A jövőbe mutató adósság meg pláne minuszban van a zsebükben, de nem akarlak ilyen bonyolult dolgokkal összezavarni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)