Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
mennek tankolni amíg még van. apropó olcsó orosz energiahordozók: "bár Magyarország gázimportjának nagy része Oroszországból érkezik, az árak az európai irányadó TTF-gázárhoz kötöttek". hogy is volt ez az olcsó orosz gáz mondóka? ahhoz mit szólsz hogy az olcsó orosz olaj 100 dolcsi (kivéve hajón ahol sapkázva van emlékeim szerint 55re) a drága brent olaj meg 89 dolcsi?
Urak! Olyan dugó van Pesten es Budán hogy mind a 10 ujjam meg nyaltam! Ingyen lett a benya vagy mi? Ezt a jó létet! Szarni is kocsival az utolsó cseppig!
Eddig is tapasztalható volt hogy kora hajnalban szerda, csütörtök és esetefelé 7 órakörül volt a legolcsóbb hét elején , a hétvégén és a nap közben általában ~15-20 centel drágább. Az hogy napi csak 1x lehessen változtatni semmit se fog megoldani... baromság úgy ahogy van.
A közel-keleti helyzet eszkalálódása Európa szerte az egekbe lőtte az üzemanyagárakat, az egyik legjelentősebb drágulást eddig a német fogyasztók tapasztalhatták. A német kormány most azt fontolgatja, hogy az üzemanyagárat csak naponta egyszer lehessen megváltoztatni - írja a Handelsblatt. Naponta csak egyszer ,mert rendesek...
Milyen népNEMZETTHY érzelmű, aki külföldre viszi a pénzt, az helyett, hogy itthun költené el? Építené szépítené a hazát. Csak a bor ivás és víz prédikálás megy a pedopártiaknál.
Reggeli órákban csak a rand esett, így vele tartottunk, majd a zlotyi és usdeur vette északnak az irányt, így hát nosza Vili, mentünk velük! Így már ütöttük a 388,125öt is! Stabil ország, stabil fizetőeszköz, elégedett emberek. Csak így lehet boldog, jó és erős társadalmat építeni. https://imgur.com/a/S5GCYD5
-Private Banking friss:-EUR/HUF.-Egy nagyon gyors trendtörés után tesztelte a 398,4-es ellenállást, amely környékéről viszont lefordult. A nagyon gyors visszatesztelés ellenére a 382,8-as szint számít első támasznak. Amennyiben ezen szint alá nem menne le, akkor az is erősítheti a hosszabb távú csökkenő trend végét, fordulás kezdetét. A 398,4 és a 406,25 számít erősebb ellenállásnak. A 375 alá már nem várható, a 382,8-as szint alatti zóna támasszá válhat, és ezt a helyet inkább vételi pozíciókra kellene kihasználni. Ellenállások: 398,4; 406,25; 410,1; 414,06. Támaszok: 375; 371,8; 367,2.
387,600 és még csak tízórai Úgy rángatják, mint saját neméhez vonzódó úriember azt ami hozzá van nőve. Mint ereszes jóska a vele egyidős szervét. Nem fényes a FO$rint mai teljesítménye, teljesen levált a régióról, de még a dél afrikai rand is jobban tartja magát... https://imgur.com/a/i8MlkEh
Mi történt? Megjelent a kormány rendelete az új benzinárstopról, amiből kiderült, a kereskedők a korábbi kormányzati kommunikációval ellentétben nem a „védett” ár alatt kapják majd az üzemanyagokat, hanem ugyanazon, amin utána a kutaton értékesíteniük is kell azokat. A rendelet ugyanis ugyanabban az árban maximálta a nagykereskedelmi árakat, mint a kiskereskedelmieket, nem pedig alatta.A kormány a Portfolio elemzése szerint ezzel gyakorlatilag eltörölte a benzinkutak árrését, így aki ezen túl magyar forgalmival magyar rendszámos kocsiba üzemanyagot tankol (azaz megfelel a védett ár kritériumainak), azzal semmilyen nyereséget nem termel az adott kút számára. Úgy is mondhatjuk, a kormány árrésstopot vezetett be a benzinre, csak éppen az árrés 0 forint lett. A lap ugyanakkor kiemeli, ha a kormány nem maximálta volna a nagykereskedelmi árakat is, ahogy megtette, akkor a kutak akár veszteséges értékesítésre is kényszerülhettek volna.Kontextus. A kormány hétfőn döntött úgy, hogy az iráni háború fejleményei nyomán elszálló olajárat látva visszavezeti a benzinárstop intézményét, védett ár néven. A benzin esetében a védett ár 595 forint, a gázolajnál 615 forint, írta meg akkor ezt a Forbes.hu is. A nemzetközi olajár azóta egyébként hétfő éjszaka nagyot esett, miután Trump arra utalt, szerinte a vártnál sokkal jobban halad a háború, a Brent a hét eleji 119 dolláros csúcsáról 90 dollár környékéig süllyedt, ez jótékony hatással lehet az üzemanyagárakra is.
Büszke vagyok rád! Látom te nem vagy rest tanulni az okosabbaktól. Nekem is megvolt, de nem tudtam elkapni az alját és a tetejéig sem vártam. Sajnos csak 381,555 itt buktam 0,005 FO$rintot és elengedtem 389,300 nál... Ez sem rossz. De nem vagyok formában.
Én már többször elmondtam, hogy szerintem ebben a topikban javarészt nem tréderek vannak,sokkal inkább hosszabb távon és valamilyen más áttételen keresztül folyik a gondolkodás,a kereskedés az eurhufról. Ezért sem értettem soha mikor olyan beszólások jöttek 380 alatt,hogy ég a short, stb. Nyilván,a rövid távú haszonszerzés céljából elkövetett trédek sem zárhatók ki,de itt inkább a rendszer káros hatásai elleni védekezésről van szó. Ha rosszul gondolom,nyugodtan egészítsetek ki!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)