Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"Csak nehogy jöjjön egy hullám " Hát, lehet akkor kell euróra váltani amikor 380 alatt van és nem akkor amikor kitör a diszkópánik, de persze tévedhetek. Részemről élvezem hogy egyre többet ér a fizum, aztán ha sikerül újra szovjetúniót választani az európai unió helyett na akkor már a menésen kell gondolkozni nem a váltási arányon. Akkora habzás megy a 400 és 380 közti különbségen hogy az valami hihetetlen. Akinek ezen múlik a megélhetése azt értem, de különben.... Amcsiknak meg szeme se rebben a dollár mozgásán.
Jó lenne most rövidtávon egy 400+, akkor végtörlesztene az EUR-jából. Utána pedig erősödjön a forint, hadd érjen minél többet euróban az a magyarországi ház. Na ezért megy itt a nyöszörgés.
Nem fáj. A hitelem bármikor tudom vég törleszteni így a kitettségem lassan teljesen megszűnik. Az az összeg meg amit Magyarországon költök el annyira minimális, hogy nem zavar hol van. Én csak egyszerűen úgy gondolom, hogy a gazdaság és a gazdasági környezet alapján ahol most van túl erős. Tudom tudom jó a zene, sokan bent vannak a diszkóban, a shortosokat meg kifingatták. Csak nehogy jöjjön egy hullám mert ezt a tőkesúly nélküli hajót eléggé megingatja.
Hitelesség... arról a Vargáról beszélsz aki ott volt mikor Mato papa megpattintotta a széfet... És az ember youtube on influencálkodik...Nagy Marci meg mint nemzet gazdasági miniszter úgy beleállította a földbe a gazdaságot, mint buta paraszt a 6 os ekét a puha földbe.... Azt hinni, hogy most majd más lesz elég nagy hiba... Itt nincs korrupció, itt szakmai alapon járnak a pénzek főleg a közpénzek.... https://hvg.hu/gazdasag/20260210_korrupcio-transparency-lista-helyezes-korrupt-ebx https://hvg.hu/itthon/20260209_mentesseg-vegrehajtas-sportszervezetek-allami-tamogatas És milyen jó, hogyha Budapesttől kell elvenni akkor azonnal inkasszó, vagy pl Iványitól, de ha a sportolókat szorongatná a bank azokat meg úgy meg kell védeni... Hitelesség az... nagy mókamester vagy te Bandi... Ezeknek azt se hiszem az amit kérdeznek. De legyen csak a topik másik fele örömmámorban.
A 400-on váltott EUR kicsit csúnya most. Nem gondoltam volna hogy ennyire erős lesz a forint. Mostanában nagyon nem tudok jól dönteni. Ha felveszek egy pozit a piac tuti hogy a másik irányba megy. Már belefáradtam.
Tudsz valamit a barátaidról , Gézáról , Bronzról, valahogy teljesen eltüntek. Hiányoznak, jókat szoktam derülni értékes beírásaikon, ami összecseng a tiéddel. Ezért kérdezem.
Amúgy azt mikor mondtam hogy hej de jó kamatok? Csak mert már többször kapom vissza. Kb pénzem 20%a volt pmapban, abból is kiugrottam vagy egy hónappal előbb mert arra számítottam lesz valami pityputy. Holdnál euróban a java, csináltak 17-21% hozamokat euróban nézve, ha ez a forintkamatok melleti kampányolás akkor lebuktam. Ingatlant 22 végén adtam el, az is ment fel közben szépen, de befektetések is. Annyit mondtam ami a forint mellett szólónak számíthat ha Tisza nyer (nagyot, hogy ne legyen béna kacsa) és bejelentik az eurobevezetést akkor a magas kamatos forintos állampapírok elég jól néznek majd ki. De addig még sok víz lefolyik. (ha nem vér).
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)