Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Én arra számítok ,hogy érdemi kamatcsökkentés (4 ra%) mellett 400 alatt marad. Ez szerintem hiteles és kiszámítható piacbarát politikával megvalósítható.
Erről egy vicc jut eszembe: A 30-as években két orosz emigráns hajnalban részegen betántorog a sokadik párizsi mulatóba, és leülnek egy asztalhoz. - Te Iván, én most beleszarok abba a zongorába! - Ugyan Fedor, ezek a hülye franciák úgysem értenék meg...
Ja 360-as Eur-nál már pótlóbuszok indulnak a környező országok áruházaiba. Itthon csak a szép kártya lesz a fizetőeszköz:) Ezt a jóslást elmentem. Tisza nyerés esetén hasonló lesz mint Bp-i helyzet.Mindenhol keresztbe tesznek .Még abban sem vagyok biztos,hogy kihúznak 4 évet.Ha a Fidesz nyer akkor Törökország! Szerintem.
Autópályára is jo. 120km/h max. De én inkább 100al megyek. Van dízel is a garázsban. Ha lehet az megy sokat autópályán. Abban mar 500k km van. Semmi baja mert nem városi ki be inditasra van hasznalva!
Autópályára is jo. 120km/h max. De én inkább 100al megyek. Van dízel is a garázsban. Ha lehet az megy sokat autópályán. Abban mar 500k km van. Semmi baja mert nem városi ki be inditasra van hasznalva!
Rövid táv, városban hibrid módban elhiszem az 5 öt, de 8-900km egy huzamban 130-160 as tempónál inkább 7-8-9 ahogy olvasom. Így sajnos nem játszik, én tudatossan vettem alacsony kombit, hogy kisebb legyen a homlokfelülete--> jobb pálya fogyasztás és térfogatra pakolható
Kis intervenció belevásárlással, ég a devizatartalék! Egy hír erejéig kitartott. Lett ereje a Fo$rintnak, de hamar elillant. 15 perc csoda, de a 2. 15perc már sokba került volna, szép nagy tüske alul.... https://imgur.com/a/tquL6Y6
Ezek szerint 390reszerették volna rakni, nem 400ra "
Hatott Kurali Zoltán, MNB-alelnök kijelentése, itt a fordulat a devizapiacokon
Kurali Zoltán, az MNB monetáris politikáért is felelős alelnöke egy mai beszélgetésen ismét megerősítette, hogy a magyar jegybank továbbra is szeretné fenntartani az óvatos és türelmes monetáris politikai megközelítését. A
hírre azonnal reagáltak a befektetők, a forint euróval szembeni
árfolyama pedig a délelőtti 390,6-os csúcsról percek alatt 388,8-ra,
azaz ma még nem látott mélypontra süllyedt."
Japán jó. Toyota lexus ugyanaz a teknika csak más a csomagolás. Toyota rav4 hibridem van. Covid után vettem. Lexust akartam de 1 évet kellett volna várni rá. Elengedtem. Majd a következő lexus lesz. Viszont a lexusnal a kötelező szervizek 2x szorzó mint a Toyota.
Toyota rav4 hybridet használok. Évente 1x kötelező szerviz. Fogyaszt 5 litert. Vagy ha olcsóbban gondolkozol akkor szintén toyota vagy suzuki sx4 cross, vitara 1,6 benzin szivot.
Toyota rav4 hybridet használok. Évente 1x kötelező szerviz. Fogyaszt 5 litert. Vagy ha olcsóbban gondolkozol akkor szintén toyota vagy suzuki sx4 cross, vitara 1,6 benzin szivot.
Műszaki eszközt nézegettem, mondom, nem kell, de ha tényleg jó áron lesz megveszem. Az áraa Fo$rint erősödéssel jött le, majd stagnált egy szinten, de egy jó hete elkezdett emelkedni és mára 6,6% nyival magasabban, mint volt. Vannak helyek, ahol az árfolyamváltozást azonnal beépítik az árba.
Annyi rá specializálódott nincs (így értettem hogy ismerik), aki visszakézből csukott szemmel tudja, mi hol, hol a csavar, milyen trükkök vannak. Nem kell keresni, hogy kell szétszedni amivel órák mehetnek el. Alkatrészhiány lehet olasznál is, németnél kevésbé (VAG konszern), de persze 1 minta nem minta, lehet hogy belefut az ember olyanba, hogy európaihoz nincs, vagy az Ő szerelője nem ismeri. Nekem régi barátom VAG szerelő, ő javítja alkatrész meg van, csak győzd fizetni.. (mocsok siemens VDO... ) EURHUF ez elég szépen elpattant. Szerintem így áprilisig már tuti nem lesz kamatcsökkentés.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)