Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Hát igen.. amúgy ma olvastam FB reddit fórumokat a munkaero piac valami elkepeszto nagy szar van. Magasan kvalifikált emberek fél éve keresnek munkát lentebb még durvább a helyzet. Mindez Pesten. Nagyon meglepodtem..
Még egy uccsó! Ha van itt aki szereti a Milka csokit, siessen a boltba és vegyen amíg kap,mert nem lesz. A qrva nagy fogyasztás bővülés okán ugyanis nem nagyon lesz kapható. Már a tavalyi árakon sem vásárolta a lakosság, az idei áremelést pedig sok kereskedő már nem reszkírozza meg,úgyhogy kilistázásra került. Sebaj,lesz helyette Róna üdítő!😊
Soha ne mond hogy soha :) - Ha 2021 majusaban azt mondtad volna valakinek, hogy eros a forint, mert 393 lett az arfolyam, akkor kaptal volna par furcsa pillantast. - Nekem nincs hiu remenyem. Ido kerdese csak…
Ki tudja itt már!? Marci szerint jó az erős forint és hát a c*gány báró népszerűségének csak ez a fontos. "Hozzátette, hogy a forint jelenlegi erőssége is segít ebben, mivel az import olcsóbbá válásának előnyei felülmúlják az exportáló cégekre gyakorolt korlátozott negatív hatásokat." Közben meg a brutális reálbéremelkedés nyomja a kiskereskedelmi forgalom emelkedést.😊 https://www.facebook.com/share/r/1D1peWibWp/ Mondtam már,csak ismételni tudom magamat,ha belefullad is is a reálgazdaság, a c*gónak demokratikusnak tűnő módon győznie kell jövőre, úgyhogy valami nemzetközi vihar kivételével,én nagy gyengülést nem várok a választásig.
350 soha nem lesz. Ahogy 440 sem. 380-400 között ki lehet tárazni külföldi ingatlanba. Én is 385ről indultam 396on táraztam ki. /2022 05. /Nem jó de nem is tragikus. Euro övezeti infláció is van. Azóta minden kecó ott is min +30%
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)