Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Börzsöny ARANYAAAAAA!!!!44!444!! Az mnb oda teszi a FO$rint árfolyamát ahová akarja!!! Mi van, ha leviszi paritásig és akkor az államadósságot mellényzsebből kifizeti a magyar nép??? Mennyi is 65e milliárd? 65 000 000 000 000 /400= 162 500 000 000 millió euró? Paritásnál ez már egy stadion ára se!! Amúgy átlendültünk a hét felén! Innen már pillanatok csak és itt a péntek este! Az meg az erőről szól! ENNYI
Túl magas a lovad, és talán már gyengült annyit a szemed a korral előrehaladva hogy magasról már nem látod olyan jól a földön futó pórnépet. Természetesen jó tanács volt, és jó szándékkal írtad a diverzifikációt. --------------------- De ez nekem kb. annyit jelentett, hogy vigyázz Pistike, mert hideg a fagyi, lassan edd, mert megfájdulhat a torkod. Hidd el, nem most jöttem le a falvédőről. --------------------- A másik téma a trumplis béketeremtés. Senki nem tudhatja hogy éppen mit talál ki azon a napon, vagy héten mert egy nárcisztikus idióta. De éppen ebből lehet tudni hogy ő pont nem fog békét teremteni. Valamit érő politikus, katonai elemező mind átlátja hogy ennek nem lesz vége. Európa felfegyverzi magát, és és megállítja Putyint. ------------------------ Egyelőre időhúzás megy, mert a fegyvergyárak nem pörögnek fel olyan gyorsan, mint a vattacukor. Innen gondold át a nemesfémeket! ;)
Értem, a magas ló lehet a baj. Némi indulatot vélek kicsendülni, amit picit indokolatlannak érzek arra hogy ilyen diverzifikáció szerű primitívséget emlegetek. Nézd el nekem, ezen a szinten vagyok, simán ignoráld a véleményem, nem mozgunk egy magasságban. Sima vélemény volt a részemről, ezen kár idegeskedned.
Folyamatosan lyukra futsz, pedig magasan ülsz a lovon. ;) Forintot benézted, Trumpi békét benézted. Nemesfémeket benézted, de inkább a diverzifikálásra gondoltál. Minek? Egy szarabbra? Na hagyjuk! Nem véletlenül más kezeli a pénzed, amit jobban is teszel...
-Jó napot! Private Banking friss:-EUR/HUF-A fő trend lefele áll, ennek a megváltozására utaló jelet nem látni. A 394,6-os szint alatt új swing mélypont jöhetne, a 390,6 elérhetőségével. A hosszabb piros ideális csökkenő trendvonal amíg él, addig a long oldalra állni nem tűnik jó ötletnek. Ellenállások: 406,25; 410,1; 414,06. Támaszok: 394,6; 390,6.
Svájci állampolgárként bármikor visszamehet mert megbánta a magyar kórházat meg a légkört. Azonnal ellátják tisztességes módon. Az egészségügy jól működik Svájcban, de drága a biztosítás. Svájci állampolgárt akkor sem hagynak az út szélén, ha nincs pénze. Majd kifizeti helyette a kanton, a szociális osztály, stb.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)