Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
közben térképre került Bindzsisztán :) ! https://www.google.com/maps/place/Bindzsiszt%C3%A1n/@47.4375189,18.6406318,17z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x476a0d00735c35cd:0xa30802df1dc68556!8m2!3d47.4375153!4d18.6432067!16s%2Fg%2F11m5qwcrgg?authuser=0&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDMxOS4yIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
Ibiza Nudli zajec Spiller szerintem valami NER csöcsön lógó "vállalkozó" lehet. Már régen is gyanús volt, hogy mennyire védi az 51%-ban szeretett Pedofideszét. Azonban az elmúlt évek itthoni fejleményei, gazdasági eredményei után amiket összehordott a lakás topicbanmosz, szinte biztos vagyok benne, hogy így van.
Az a legszebb, hogy egy csomó régi beszéde fent van, amiben az ellenkezőjét mondja annak, amit most és semmi hatása a rajongókra. Ott volt pl. Hadházy, aki nemrég lejátszotta a felcsúti kommunista régi beszédét, amikor beszélt. Látszott, hogy zavarba jött, nyalta a száját, a bajszos MSZMP KB-s kommunista Kövér elvtárs pedig megbüntette Hadházyt ezért. Hatása a rajongókra? "Boldog vagyok, mert Orbán Viktor azt mondta."
Adott a helyzet, hogy kinél van a rendeleti kormányzás, a 136 bátor ember, az ügyészség, a kösztársasági elnök, a minden is. Ja és még egy dolog... tán egy-két évtizeddel ezelőtt hallottam egy frappáns kijelentést, nem is magyarországi témában, a beszélő azt mondta, az győz, aki képes az ellenfelét letartóztatni. Ja és még egy dolog.... önmérsékletre, tisztességre, erkölcsre, meg hasonló gyerekségekre senki ne számítson, egyetlen vezérlő elv van, megnyerni a választást, bármi áron. A cél szentesít bármilyen eszközt.
Amúgy Balásy legnagyobb önellentmondása, következetlensége, hogy miközben a lírát longol(t)ja, a forintot shortolja, pedig a helyzet ugyanaz,de lagálbbis nagyon hasonló.
Lehet, hogy a jegybank keze is benne van a jelenlegi forint árfolyamban, de talán a régiót övező nemzetközi hangulat is támogatja a forintot. A világ másik oldalán carry tradelő spekulánsok zömének, szinte semmi fogalma nincs a valós magyar állapotokról. Jó példa erre Balásy líra tradje. Pedig neki még volt is erre rálátása.
"szerintem héten belül lezajlik a PMÁP --> EUR átszálló, utána el is lehet engedni az EUR/HUF-ot" --- Ez egy közkedvelt összeesküvés elmélet ebben a topikban, de eddig pont az ellenkezője valósult meg.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)