Többek között ezekért a hsz-emiért tiltott ki a topik gazda az APP fórumból. Innen üzenem neki, hogy bejött amiket mondtam. Remélem már ma leesik 660-ig és akkor karóba is ülhet. Ezért esik és ha így halad még fog is, 600 alá is; "Ti itt többen az eredményt nézitek. Tőzsde, tiszta számok, rendben. De akkor mit mondasz erre ami itt történt? Mert ez nem a számok miatt esik hanem az emberi manipuláció és döntések miatt. Ezeknek köze nincsen a számokhoz. Az értéke változott: végig felbeszéltek okosba, hogy majd most lesz osztalék, aztán kamu bejelentés az avelinotól és máris zutty le. Ezt árazták az emberek, nem a teljesítményt. Az emberi hitványságot. Nem lenne osztalék, de nem lett volna felbeszélés és lebegtetés, lenne kicsi esés aztán menne, de személyesen örülök, hogy több ember kiszállt ebből, mert ha ez egy normálisan működő gazdasági kultúra lenne és pályázna hozzám egy ilyen cég elhajtanám a pi.csába. Mert aki ezt teszi a befektetőivel milyen munkát végez el majd és mit várhatok tőle? Korrektséget? :D Ne vicceljünk már. Ez MOST nem a számokról szól. Megy a csodálkozás, hogy miért esik, azért mert azok akik a pénzen túl látnak beárazták ezt a szennyet amit itt megtettek VELÜNK. Ez van árazva jelenleg. "Appeninn Holding Nyrt. szerda, 12:12#14719Amúgy rosszul számolod. Az esést az Avellino bejelentésétől számold. 830-720-tól nézzed. Így pedig ott vagyunk mint tavaly. Így pedig tökéletesen kijön a 600-660 közötti tartomány. Ébresztő. Én ezt "tippelem" mindenféle tudomány nélkül. :D"
Én nem sajnálom őket, és nem vádolom a tulajdonosokat sem szerintem ők a cég érdekeit nézték , a mohoság a baj !!!! Ha hozzáértő emberek azt mondják hogy alapkamat plusz 3 % éves szinten egy elfogadható nyereség egy átlagos befektetőnek . Egyszerűen nem értem akkor ők mit gondolnak miért fizetne nekik ki a cég 13 % osztit úgy hogy akkor 900 fölött volt az árfolyam és 670 zárta az évet .A másik ff kb 100 szor le írta hogy 950 az tuti ami fölötte van az plusz akkor a nemnormálisok miért vesznek 1000 felet ha nekik annyira fontos és tuti amit ff mond , saját mohoságuk juttatta őket ebbe a helyzetbe .
Olvasom, hogy a Farkas letette a lantot... kíváncsi lennék vajon ugyanezt csinálta-e volna, ha megvan szavazva az oszti és 1200-ig ment volna az árfolyam... Sajnálom amiatt, mert a chartjai túlnyomó többsége valóban igényes volt szakmailag. Viszont nem tudom sajnálni amiatt, miután ezek egy részét egy "waterloo-s álomra" használta fel, beetetve majd kitömve ezzel számos kicsit, és ahelyett, hogy később bármilyen hibát vagy felelősséget elismert volna, elkezdett másokat betámadni, hogy ezzel magát kimentse... különösen etikátlannak tartom, hogy pont akkor lép le, amikor a leginkább lehetne mit számonkérni rajta... Őszintén sajnálom az apposokat, ilyen mértékű átverést az app főtulajoktól senki nem érdemelne meg, remélem ennek hamarosan vége lesz, és bízom benne, hogy főleg ezek után mindenki kizárólag a saját esze alapján hoz döntéseket, nem hagyja magát mások által befolyásolni.
4iG egészen más tészta, őket főleg a pletykák hajtják/hajtották... hogy ez meddig marad így az egy másik kérdés, nekem kopaszékról is megvan a véleményem
A mínuszolgatók remélem mindezek után már komolyabban veszik azt amit írok... lehetnek felőlem farkasfanok is, de a "terv szerint halad" sablonszöveg ide már kevés lesz...
Ez csak egyetlen komment/vélemény volt, azt direkt nem írtam le pontosan hova várom (mások több kommentben azt is megtették annó a cignél khm khm...) 700 körül van egy erős támasz, kitartást nektek!
Nem kötelező hinned benne! Elmondtad a véleményed, tudomásul vettük. Mi kicsit másképp látjuk, hozzánk nőtt már! Legyen szerencséd más papírokban! De most már fejezd be légyszíves!
Ha lenne papírom akkor is ezt gondolnám, de akkor kérlek vitatkozzunk, szerinted miben nincs igazam? Mitől emelkedne tartósan az app árfolyama pl. ezen a nyáron? A cig kb. Előre reprezentálja mi várható az appnál... vagy ha szerinted nem, akkor kérlek indokold meg miért
Személyes tippem hogy lesz itt még egyszer egy nem elhanyagolható visszateszt, utána kezdődik az érdektelenedéssel járó lassú csorgás, majd egy helyben toporgás... jó kérdés, hogy pár hónap után marad-e annyi részvényesi bizalom, hogy elindul egy lassú osztalék(vágy)rally, hátha jövőre már megszavazzák azt... választások árnyéka viszont vissza fogja ezt bizonyos mértékben tartani
Appeninn károsultak, osztalékhiányosok