Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az tényleg bámulatos, hogy professzorok,egyetemi tanárok,elemzők, meg ki tudja mi f@szomok még,mindig nem kongatják itthon a vészharangot,miközben már csak a Reichstag felgyújtása van hátra.
A líra zuhanásból a holdos Balásy alapja is kiveszi a részét szépen. Legyen ez intőjel minden magyar alapkezelőnek,akik a bux,forint,kötvény,ingatlan lufi fújásban részt ve(tt)sznek, hogy a magyar vezetés sem fog viccelni,ha eljön az idő és kerüljék a magyar ugart!
OV: "Miért nem áfacsökkentés van? – kérdezik Orbán. Szerinte az ellenzék részéről akik ezt akarják tudatlanok, fiatalok.Vannak az öreg rókák, ők pontosan tudják, hogy ez hogy van. Az áfacsökkentés azt jelenti, hogy a pénz a multikhoz vándorol." Jaa, mert az a 31,4 % az smafu... elveszti magánvagyon jellegét nem ?
Most làtom, hogy pihenőre küldték őket. Bandi nemsokàra jöhet, de május még távolabb van. Van egy tippem, hogy a sok nickes most fog jönni örömködni, amikor ők a tiltás miatt nem tudnak reagálni. PF modi pl. Hathort is moderálhatná néha, ha már így belendült, de a kamu okkal való kitiltás úgy néz ki, hogy nem bűn.
tessék okosakat írni mert fsociety és bandita kollegák (tettem ki emailcímet ha esetleg) vállalhatatlanná váltak a portfolio szellemisége számára. Lehet majd a kommenteléshez a menczer tamás békahadtest utszéli arcos végzettségre lesz szükséges. Emlékszem amikor azt mondtam az a hülye aki a webkettőt kitalálta hogy mindenki komenteljen, de nem pont így értettem. Annyiban a mi hibánk hogy tizenéve nem vettük komolyan amikor bayer azt mondta "ez már a mi országunk el lehet húzni innen." Remélem akkor is ennyivel előre szól majd amikor már nem lehet elhúzni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)