Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
ott megnyitsz egy számlát a neten , utalod rá az Eurót és kész , persze az utalás pénzbe kerül a bankodnál , ott vagyok vagy 30 éve , francia/német bank
Az azért meredek, hogy a kuszaszem által utólag árfolyamválság küszöbén említett szintbe csak lazán belecsorog , mintha az a normál szintje lenne! Semmi nem fogja meg. 4%nyira az ath, ez ennél a FO$kupacnál 2 nap is lehet, láttunk már nem egy példát rá!Csak kell egy két nem kedvező külső hatás, de ez úgy tűnik az nélkül is oda tart és az usdeur sincs semmi érdemi hatással rá! idei évben usdeur -0,04% ez 3 kereskedési nap ez a FO$ meg +1,22%
hello 416,205 FO$ 416.156 +0.736 +0.18% usdeur 0.9635 -0.0070 -0.72% korona 25.1447 +0.0257 +0.10% zlotyi 4.2511 -0.0144 -0.34% Hála istennek a régiós valuták ereje és az usdeur segített, hogy a FO$rint ma nem szaladt egyből 420ba! Csak 416 felé kicsit! Ez SIKER! https://imgur.com/a/2AWEOTY
Zloty elindulás 100hoz. Viszonylag sima trade szerintem. Kb. 2 hónap, nem tudom, hogy mi a spread, de kb . 3% 2 hónapra. Így saccolom. USDJPY izgalmas szinten. Gyönyörű volt a mai nap. Mondjuk dollár sok mindennel szemben szépet jött ment.
Ha EU-ban vágnak,de itthon nem,fellélegezhet egy kicsit a forint. Mondjuk a gazdaság helyzete miatt itt is vágni kellene,bár itt sem a kamat az elsődleges probléma.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)