Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A Ft tulajdonképpen egy éve mindennek örül.Kár túlgondolni ,ilyen kamat mellett. Mennyi a valós értéke majd kiderül ha egy normális kamatszintet elér addig speka marad.
A forint 1x már bebízonyította, hogy meg tud tréfálni minket. (382-378) Most is benne van a pakliban, hogy "átmenetileg", 1-2 napig töri a 385.5 sávot, utána meg jön a földkörüli pálya. S&P belenyal a résbe, meglehet a 4400. Ha a tetőket összehúzom, ha valóban lefele akar haladni, 4430-4460 is meglehet akár, tehát a mostani szinttől még 1-1.5% +, és csak utána fordul. Addig még eur usd korrigálhat ismét, dax is, öröm és boldogság. Olaj is -1% ma.
A kitörés határán billegünk. Bár még a 50db MA50-ig sem tudunk eljutni, amik most kb. 385.5-nél vannak. DAX UP S&P UP lengyelek bazi erősek eur usd UP forint -0,3%-ra tellik. eur usd 1.057 lesz az érdekes, a hetes letörés visszatesztje.
eur huf Erste trader az investing.com-os 386.2-t 386.0 és 386.4-nek látta, elcsíptem a 386.4-et. m5 (5 perces..) boliközépig visszaballagtunk, korrigáltunk, ugyanígy m15nél, ezekről próbál pattanni. eur usd boli középpel küzd több kisebb TF-en, 1.05, 1.045 simán benne van a héten.
Investing.com=felejtős,sokadikra mondom :) egyébként meg ott ha jól tudom, 23.00kor van a napváltás, vagyis onnan számítja az értéket. de full gáz,ne nézd,férelvezető.
Amióta Matolcsy kijelentette 13%-nál, hogy megállnak az emeléssel és utána be kellett vezetni a 18%-os overnight kamatot, azóta a bátorságuk nagyon lecsökkent(nagyon sokáig tartották a 18%-ot, nagyon óvatos kommunikációt folytatnak). 0,75%-os csökkentés még elképzelhető, de 1%-os nem lesz.
Furcsálok valamit. PLN HUF -0,84% EUR PLN +0,62% (valójában még mindig -1% körül péntekhez képest) Hogy lehet, hogy az EURÓ-hoz képest erősödnek a lengyelek, a HUF-hoz képest meg gyengülnek?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)