Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
full felesleges, és nem csak a vezér meg a köre, tegnap rakott ki a Hadházy vmi Mátra bringás kölcsönzőt, amiben olyan alpesi házat húzott fel vmi 5-öd rangú fidess területi vki, hogy csak lesel, 50miller EU pénz került bele, és ebből minden héten találnak egyet!
Ennyi. A lakosság kb. annyit érzett az elmúlt 19 évben az EU pénzekből, hogy volt egyszer-egyszer hűtőgép, mosógép csereprogram, a lakossági energetikai felújtásra szánt pénzt meg elköltötték középületekre, mert ez a töketlen EU ezt is hagyta.
Szeretném e,hogy a Szerencsejáték Zrt továbbra is nyújtson támogatásokat? (Patakinak,Tiborcznak,Tóthgabinak). Na most gonoszság e,ha azt azt mondom,hogy ne,mert akkor 4 millió forintot elveszek a Tappansz állatotthontól is (közben meg fél milliárdot a NER nyaloncoktól). Kb ennyire releváns a kérdés sajnos. Az EU pénzek gyakorlatilag el van már költve, ha jön is valami,abból a lakosság dolgozó,melós része várhatóan semmit nem fog érezni, max kap pár ezer kék plakátot a pofájába milliárdokért,hogy Naugye,mondtuk,h csicska a Brüsszel. Na ez a baj,kérem szépen.
https://kephost.net/p/MTAwMjk0Ng.png EUR USD 2h: ha így rajzolom, letört-visszateszt, lefordult. Ma lesz 2 fontos USA adat. Poziban vagyok, tartom, egyelőre. eur huf m5-ön mintha egy inverz fej váll lenne, annak néz ki. nyakvonal 385.8 környékre, talán..
Ebbol a kerdesbol nem fogsz tudni semmi okosat kihozni. Szerintem mindenki szeretne, hogy jojjenek a penzek, viszont senki se szeretne, hogy a ner lopja el. Mindenki azt szeretne, hogy a penzek a magyarok eletet tegyek jobba, a jovonket epitsek. Ha nem valtozik semmi, inkabb ne jojjon semmi se. Ugy latszik ide totoalis csod es ehinseg kell.
Továbbra is tartom, hogy a 2 csütörtök lesz a kulcs. Máshol majd medve csapdának hívják, dollárnál múlt héten a hetes ellenállás alá zárt. Utolsó támasz paritás közelében. Mint írtam, lehet, hogy megnézzük. Jól látható, hogy USA nem jött ki a pozikbol, ezért is beszelte le Izraelt a támadásról. A dollár az érdekes és a VIX. Mind két irány adott. MDAX hónaposon jelenleg medvébe lepett nálam. Ez az első. Russell 2000 közel nagyon.
az usa szankciok se azokat fogjak erinteni, akiket kene. per pillanat engem szankcionalnak, hogy nem ervenyes az esta mar 2 evig, hanem minden belepeshez uj kell es minden alkalommal 25 dollar. apro fajdalom, es megint nem azt celozza, akit kene: a fidesz szavazo agyhalottakat. azoknak nincs penzuk amerikai nyaralasra
Amióta megígerte a kormány, hogy betartja a szabályokat, például nem hoz társadalmi egyeztetés nélkül törvényeket, azóta legalább 4-5 nagy horderejű törvényt/rendeletet hoztak mindenféle konzultáció nélkül. Ha akarna az EU, akkor találna ügyet, csak akarni kéne. Én nagyon remélem, hogy nem engednek a zsarolásnak az ukrán pénzek vagy a svéd NATO tagság kapcsán. Ja és még az USA szankciók is úton vannak, remélem az egész famíliát kitiltják az USA-ból minumum!
azert vagyok biztos benne, hogy jonni fog a penz minden mocsksag ellenere, mert az eu kifogy a kifogasokbol es nem lesz ra jogi alapja, hogy visszatartsa. tudom, hogy ez most igy hihetetlen, de orbanek mindig szerencsesek voltak, mindent megusztak, meg a 40 ezer covid halottbol is erosebben jottek ki, noha azt igerte a geci, hogy mindenkit meggyogyitanak. ez egy ilyen banda, viszi a kovetkezo 5000 milliard forintot is offshoreba
Ilyet soha nem mond, hogy nem jön pénz. Keressük a pénzt Kínában, és nem akarjuk bezárják, hogy a kínai kiskaput. (ha nem jön sehonnan pénz, akkor lesz igazán baj)
Nekem a szombati Jourová-s cikk volt gyanús, amiben kijelentette, hogy semmilyen politikai alkuról nem lehet szó, majd hosszasan méltatta a kormány teljesítményét. Szerintem ez kamu, biztos, hogy megy a matek. Meglátjuk, nem tudom.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)