Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Más téma. Jó téma, de nem erről beszéltem... (még ha szervesen kapcsolódik is)Bízom benne, hogy te is érzed a különbséget a gázszerződések titkosításának problémája, és aközött, hogy rájuk fogjuk az energia árak elszabadulását... Nyilván hazudnak, reggel-délben-este, különben miért kellene közérdekű adatokat titkosítani...
Esetleg hozzak nyilvanossagra a gazszerzodest. Ha mar nem az o hibajuk az energia problema. Szeretnem latni pontosan levezetve, higy ennyiert kapjuk, ennyiert jut el a vegfogyasztokhoz. Es akkor minden tiszta. Menni fog? 🙂 Vagy megsem 1/5 az az 1/5?
A rezsidíjak körül Mo-on annyi a probléma, hogy sorolni sincs értelme elkezdeni, de ha nem szeretnénk a ló túlsó oldalán találni magunkat, nem kell az energia árak elszabadulását is rájuk fogni... Azt számon lehet kérni rajtuk, hogy miért hazudták, hogy sosem halunk meg, de akkor azt tegyük, különben semmivel sem leszünk jobbak tőlük...
Köszönöm, megnyugtattal. Mint a Kata esetében is, vagy Kata van, vagy nyugdij, ugyebár, szuntessuk is meg gyorsan.. Repedezik a fal. Felolem mindenki úgy hajlitja a valosagot maganak, ahogy szeretné. Eközben 416 a forint. Varom turelmesen, amikor egy kamat fizetés eseten mondjuk majd, h ezt most visszatartjuk egy kicsit, de csak mert Orban mester nyomatekosan felszolit minket a takarekossagra.
Nem teljesen értem a kérdést. Lehet rosszul fogalmaztam, arra gondoltam, hogy orbánék teszik tönkre szoknak az életét ahol bezár a munkahely mert nem tudják fizetni a rezsit, meg aki feje fölül elviszik a házat
Orbánnak vargának meg matolcsynak félre kell állni, az IMFnek meg hagyni hogy helyretegye a költségvetést. Kb ezt látom helyes útnak. Sokaknak fájni fog, de a malacnál kell reklamálni
Egy csomó eset van, amikor az állam, de akár egy cég is visszatartja a fizetést. Ez nem csőd. Bármennyire is utáljuk ezt a fos kormányt, azért legyünk pontosak az elemzésben.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)