Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Mivel a a keresleti faktor már kikerüült az inflációt gerjesztő tényezők közül, szerintem szükségtelen tovább emelni a kamatot. Csak akkor van rá szükség, ha a forint enélkül tovább gyengülne. Az infláció a legtöbb heylen jövőre helyereáll, mert az energiaárak már most megfizethetetlen szinten vannak, tehát kizárt, hogy tovább menjenek felfelé. Márpedig akkor a kosár ezen része nem húzza tovább felfelé az inflát, sőt nagy valószínűséggel csökkentő tényező lesz.
Nem tudom, ami bent van hufban azt hagyom 11-12% evvegeig 14-15 is lesz. Ami lesz addig azt mar atvaltom de csak 380-390nel. Addig pedig swing certiben.
Hát szerintem is tudja, viszont szerintem továbbra is annyi lesz a véleménye hogy "Boldog Karácsonyt" mindenkinek.. ő is benne volt minden jóban. Lásd a vagyonnyilatkozatát mennyire hihető.. Pont az az amiben én nem hiszek az "elmult nyolc év" de most inkább már tizenpárév háttérhazudozásai után, hogy a kutyából szalonna lett, és a csutink életében először munkához látott, és dolgozik a megoldáson a 133 bátorral együtt miértünk..
így van, ezt hiányoltam én is sokáig és ez volt a baj a rezsicsökkentéssel. Enne köszönhetően, elmaradtak a korszerűsítéshez szükséges beruházások és fejlesztések. Most már világ van, csak 10-15 évet kellene behozni most sajnos...
Egy korlátozott rendelkezésre állású, környezetszennyező termék esetén teljesen logikus lépés a sávos árazás. Csak néhány éve mondom, hogy így kellene itthon is, most megkaptuk. Így van ösztönző spórolni és energiahatékonysági beruházásokat végrehajtani.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)