Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
tegnap irtam, h 387,30-387,50 sáv elsőre fogja talán... rajzolási kérdés, de most kicsit lentebb van ez a sáv H4 TF-n...bár úgy érzem nem sokat számit. usdhuf-ot azt elvesztettük teljesen
Törölt felhasználó2022. 03. 04. 14:02
Orbán miatt eshet a forint. Olyasmit mondott, hogy a NATO nem véd meg minket.
Mit neznek ezek az emberek. 300 forintert tiltakoztak, most meg kiraboljak oket es mosolyognak. Ezek megorultek. Azonnal leallitani a csokot, meg a sok ingenhitelt, fizessen mindenki taxot, szja. Mi ez a megkulonbozteteest. Csodbe fog menni az orszag, ha az emberek nem ebrebnek fel az alomvilagbol. Mi tortenik itt? Miert hagyjak ezt?
Aqrva anyád virág elvtárs és tolvaj malopcsy álljatok ki b&sszátok meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi a lengyelekhez képest -2%ban vagyunk a csehekhez -4%ban a többiekhez 8-8,5%ban
Kár, hogy 18ban maradt a 2/3. ha legalább ez elveszett volna, most nem lennénk ekkora hatalmas sz@rban!! lerabolják a népet teljesen. https://imgur.com/a/mA3WGZ4
Ha ezt a kormanyt nem zavarjak el a matolcsyval eggyutt, meg is erdemli a magyar a sorsat. Makkog itt 5 % ratet, mar reg 10 % kellene lenni az alapkamatnak es csesszek meg amit foztek. Be ultettek a sok okost a hitelekben. Ez mar sok egy het alatr el sesztek az emberek vagyonanak 10 % at
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)